Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 30 серпня 2019, 11:00
4995
12

Пилип БУДКІВСЬКИЙ: «У Еспаньола була паніка, а Зорі не пощастило»

Форвард прокоментував виліт з Ліги Європи

| Оновлено 30 серпня 2019, 11:00
4995
12
Пилип БУДКІВСЬКИЙ: «У Еспаньола була паніка, а Зорі не пощастило»
zarya-lugansk.com

У четвер «Зоря» на своєму полі зіграла 2:2 з «Еспаньолом», однак за підсумками двох матчів все ж покинула кваліфікацію Ліги Європи і залишилася без єврокубків.

Гру прокоментував форвард Пилип Будківський.

- У першому таймі нам трохи не пощастило. Ми не використали свої моменти. Вони створили, по суті, один момент і забили. Це, можливо, трохи нас надломило. А в цілому, думаю, що нам вчора просто не пощастило.

- У тебе був момент, коли ти пробивав головою, як у поєдинку проти «Карпат». Тоді ти забив, а чого не вистачило вчора?
- Бути може, трохи не розрахував і вдарив не так як хотів. М'яч полетів у землю. Якби пробив як у Львові, то вийшло б вдаліше.

- В Іспанії нас не вистачило фізично в другому таймі. У вчорашній грі ми були зовсім іншою командою.
- Розібрали перший матч. Подивилися, які були помилки. Вийшли на поле з іншою тактикою. Нам вдалося переломити хід гри. Шкода, що не змогли пройти в груповий етап.

- Наші вболівальники завжди досить вимогливі і на них складно справити враження. Однак після поєдинку з «Еспаньолом» стадіон плескав на адресу «Зорі».
- Приємно, що на матчі був повний стадіон. Велике їм спасибі за те, що вірили в нас до кінця. Раз нам плескали, значить, ми заслужили оплески своєю грою. Дай Бог, щоб ми продовжували в тому ж дусі.

- Статистика говорить на нашу користь: по ударам 19-7, за ударами в створ 8-5, а за кутовими 10-1.
- Статистика, як бачимо, не завжди грає в футбол. Повторюся, на мій погляд, вчора нам просто не пощастило.

- У першому таймі страж воріт «Еспаньола» Дієго Лопес кричав на своїх захисників, тому що вони часто просто вибивали м'яч в аут.
- Так, було таке. У них була боязнь того, що ми заб'ємо гол і перевернемо всю гру. Через це у «Еспаньола» була паніка. Вони намагалися діяти протіше і вибивати м'яч.

- Назарій Русин, вийшовши на поле, підсилив гру.
- Коли виходить на поле свіжий футболіст, це завжди допомагає. Він володіє хорошою швидкістю, забив гол. Бажаю йому продовжувати в тому ж дусі.

- Якщо під час першого гола в наші ворота при стандарті можна було зіграти десь уважніше, то другий м'яч - наслідок майстерності гравців «Еспаньола».
- Другий м'яч ... Далі пройти опорному півзахиснику. Ніхто його не зустрічав. Видно рівень гравців суперника. Нам є до чого прагнути, щоб в майбутньому діяти так само.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Вихід Шахтаря в основу ЛЧ – під запитанням. Боруссія Д може все зіпсувати
Футбол | 08 травня 2024, 06:45 43
Вихід Шахтаря в основу ЛЧ – під запитанням. Боруссія Д може все зіпсувати

У випадку тріумфу Боруссії Д місце володаря трофея виявиться зайнятим

Томас ТУХЕЛЬ: «Це проти правил. Катастрофа. Це відчувалося як зрада»
Футбол | 09 травня 2024, 02:59 0
Томас ТУХЕЛЬ: «Це проти правил. Катастрофа. Це відчувалося як зрада»

Головний тренер Баварії розкритикував суддівство у матчі з Реалом (1:2) у Лізі чемпіонів

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex86 1
С форой в два гола паника? Мда, ну может и была бы или точнее опаска если б они с барсой играли или мансити, а тут скорее игра по счету.
Орест Орищишин
Паніка була - в 2 таймі в Іспанії це всі бачили . Єдине прикро що сам панікйор про це мовчить йому до рівня Еспанйолу як до неба його навіть в сегунду не запрошують
Penalty
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Видео |
Просто Заря уже планку всем болелам поставила, что могут играть на равне с МЮ и другими и будут требовать от вас того минимума) это как от гранда уже требуют, так что это круто) продолжайте работать, вы выглядели неплоха против 6 команды испании)
Brian
Эспаньол так паниковал что с перепугу 5 мячей за 2 игры забили, а могли и значительно больше забить, вот уж кому и не повезло, так это испанцам.
Сергей Долина
Результат один. Эспаньол легко прошел. Зарю.
Al Zolo
смешной-Эспа играл на результат -он в Ла Лиге настроен серьезно в этом сезоне-оттого силы экономит..... всегда болел за эту команды а не расфуфыренных грандов-Реал и Барсу в Испании
Сергей Шепеленко
Не понравился Скрыпник, который уже перед первым матчем говорил о том что нам не запрещается мечтать. Что это за тренер, который не вселяет уверенность в победу у своих игроков. Прошлогодний Аякс, дошедший до полуфинала- как пример работы тренера с молодыми талантами, которые выходили с уверенностью побеждать, а не мечтать о победе. Я уже не говорю о том, что Зарю победил один Ферейра, которого нужно было закрывать любой ценой при стандартах особенно
azl
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
azl
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил