Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 01 вересня 2019, 11:34
3394
1

Василь ЛОМАЧЕНКО: «Не можна недооцінювати Кемпбелла»

Український боксер - про бій проти Люка Кемпбелла

| Оновлено 01 вересня 2019, 11:34
3394
1
Василь ЛОМАЧЕНКО: «Не можна недооцінювати Кемпбелла»
YouTube. Василь Ломаченко

У суботу, 31 серпня в Лондоні Василь Ломаченко проведе бій з Люком Кемпбеллом. Українець розуміє, що йому не варто недооцінювати свого суперника:

«Люк Кемпбелл - високий лівша, з хорошим боксерським інтелектом. Я знаю, що не можна недооцінювати бійців з такими навичками. Він завоював золоту медаль на Олімпіаді і досяг великого успіху як профі. Він небезпечний противник.

Я завжди хотів битися в Великобританії з моменту переходу в професіонали. Місцеві вболівальники цінують мій стиль. Незважаючи на те, що Кемпбелл - британець, я відчуваю себе дуже комфортно.

Якщо я візьму третій титул, то стану на крок ближче до мрії про завоювання всіх поясів. Я хочу об'єднати всі титули, це моя мета в боксі. Я завоював чемпіонські звання в трьох вагових категоріях, але ніколи не брав всі чотири пояси в одному дивізіоні. Я хочу творити історію. Це найважливіше для мене.

Коли я перейшов в профі, хотів негайно завоювати титул. Я встановив рекорд, взявши чемпіонський пояс в третьому бою. Тепер я хочу творити іншу історію. Всього кілька бійців об'єднували всі чотири пояси. Подібне досягнення буде дуже цінним для мене».

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Raumo
Кэмпбелл очень крут! Для Лома это будет тяжелый бой!