Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 29 серпня 2019, 13:38
3502
3

Василь ЛОМАЧЕНКО: «Хочу в майбутньому бій з Джервонтой Девісом»

Український боксер готовий перейти в напівсередню вагу

| Оновлено 29 серпня 2019, 13:38
3502
3
Василь ЛОМАЧЕНКО: «Хочу в майбутньому бій з Джервонтой Девісом»
BoxingScene. Василь Ломаченко

31-річний український боксер Василь Ломаченко (13-1, 10 КО), який 31-го серпня в Лондоні проведе поєдинок з 31-річним британським солдатом Люком Кемпбеллом (20-2, 16 КО), поміркував про своє майбутнє.

Українець заявив, що готовий незабаром зустрінеться в рингу з Джервонтою Девісом. Для цього Василь може змінити вагову категорію.
 
«Можливо, в майбутньому я перейду в першу напівсередню вагу, але не зараз. Бій з Джервонтой Девісом може виявитися дуже цікавим, я хочу цей поєдинок. Я насолоджуюся процесом підготовки. Я готовий на 100 відсотків. Ми багато тренувалися, але я люблю бокс і важку підготовку», - сказав Ломаченко.
 
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Вова Яблонський
Як на мене дуже мало він боїв проводить, щоб як він казав "його ім'я асоціювалося з бокосм'', він супер, але вже 31 а тільки 14 поєдинків, а є якісь піники, які мають по 25 років. а боїв в два рази більше, ніж у нього. Щоб стати ще більш величнішим, потрібно завойовувати пояси, а щоб завойовувати пояси, потрібно проводити поєдинки, а скільки він іще їх проведе, тим більше , що в нього зараз постійно рука травмується і він каже, що до цього поєдинку йому було важко готуватись, ніж завжди((( на жаль рокі ідуть(( але боксер, я вважаю, він найкращих із всіх українських боксерів, які тільки були і можуть бути))
intour
Уложить Девиса и Комми с парой промежуточных боев и уйти на пике, пока скорость и реакция не замедлились