Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 01 вересня 2019, 11:31
9071
9

Олександр Повєткін – Хьюї Ф'юрі. Прогноз і анонс на бій

31 серпня досвідчений росіянин зустрінеться з братом зоряного Тайсона Ф'юрі

| Оновлено 01 вересня 2019, 11:31
9071
9
Олександр Повєткін – Хьюї Ф'юрі. Прогноз і анонс на бій
Sky Sports
31 серпня Лондоні на арені О2 відбудеться вечір боксу, в головному бою якого Василь Ломаченко зустрінеться з Люком Кемпбеллом. В андеркарді цього поєдинку відбудеться зустріч двох важковаговиків. Олександр Повєткін проведе бій з британцем Х'юї Ф'юрі.
 
39-річний Олександр Повєткін (34-2, 24 КО) повертається на ринг після майже річного простою. В останньому бою «Російський витязь» без шансів поступився Ентоні Джошуа, впавши у важкий нокаут. Але за рік в суперважкій вазі багато що змінилося, тепер чемпіоном значиться Енді Руїс, а Повєткін незабаром знову може вийти на титульний поєдинок. Для цього росіянину потрібно перемагати амбітного Ф'юрі. У лондонському бою Повєткін і Ф'юрі-молодший розіграють пояс WBA International, який згодом може забезпечити його власникові бій за повноцінне звання чемпіона.

Повєткін вже пройшов свій пік. В останні роки не так часто проводив поєдинки і то проти не найсильніших опонентів. 39 років не критичний вік для суперважкої ваги, але все-ж він не грає на руку Повєткіну.
 
Саме різниця у віці може стати ключовим фактором у цьому бою. Хьюї Ф'юрі (23-2, 13 KO) всього 24 роки і хоча в його послужному списку вже є дві поразки, але він все-ще прогресує. Кожну свою поразку він закривав перемогами і повертався в гонку за титулом. Ф'юрі активний. Після поразки від Кубрата Пулєва в жовтні 2018 го року він провів два поєдинки, здобувши перемоги над небитим Крісом Норрадом і вкрай досвідченим Семом Пітером. Перемога над таким статусним суперником як Олександр Повєткін знову виведе Хьюї Ф'юрі в дискусію про бій за титул чемпіона.

Цитати перед боєм
 
Олександр Повєткін: «Ф'юрі - молодий, непростий, якийсь корявий, незручний суперник. Він нестандартний, незручний, високий, не зрозумієш, звідки полетить рука. Думаю, він буде боксувати, як завжди боксує: на дистанції, коли зближуватися будемо, він буде пробувати в'язати ... Я просто буду боксувати, коли я заряджаюсь на удар - нічого не виходить. Буду намагатися, звичайно, підходити ближче, і, напевно, з комбінаціями з трьох-чотирьох ударів - серійна буде робота»
 
Хьюї Ф'юрі: «Повєткін - хороший суперник, але я впевнений, що перебуваю на потрібному рівні. І я хочу довести це. Едді Хірн показував мені і інших можливих опонентів, але коли вважаєш себе кращим, повинен битися з кращими. В останніх боях мені трохи не щастило. Але тепер я покажу з чого зроблений.
 
Стилістично Повєткін відмінно мені підходить. Він - хороший боксер, якого не можна недооцінювати. Один удар все може вирішити у важкій вазі. Ми працювали над цим в тренувальному таборі, у мене були відмінні спаринг-партнери, з якими я провів на рингу безліч раундів.
 
Перемога над Повєткіним поверне мене до числа найсильніших, де я і повинен бути. Після цього я зможу битися з будь-яким суперником».
 
Прогноз на бій
 
У букмекерів фаворитом є Олександр Повєткін. На стороні росіянина досвід і клас. Хоча Повєткіну вже 39 років, він все-ще залишається технічним боксером з багатим арсеналом. Тоді як Ф'юрі-молодший не має такого набору навичок як його старший брат. Хьюї не є нокаутером, але в останніх боях він продемонстрував прогрес, він з кожним боєм стає краще. Йому під силу здолати Повєткіна.
 
Рекомендована ставка - перемога Хьюї Ф'юрі рішенням суддів.
 
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
polugrek
И че ебаньцы?
polugrek
Че вы гавкаетесь? Поветкин победит.
rugby1970
Ягель и бояра - не помогут!
Сашко Шевченко
Сколько еще раз его нужно избить,чтобы все поняли,это жуткая посредственность.
Robert Monroe
Фьюри поставит жирную точку на карьере Поветкина.
«УАФ– М а ф і я!»
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Tanok1975
а мне кажеться ляжет этот Фьюри.