Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
4616
0

У Бразилії заарештували організатора викрадення матері Тайсона

Злочин стався влітку 2018 року, але винний був узятий під варту тільки зараз

У Бразилії заарештували організатора викрадення матері Тайсона
Instagram
Поліція міста Ікара, що в штаті Санта-Катаріна, відрапортувала про затримання особливо небезпечного злочинця, який має відношення до викрадення матері вінгера «Шахтаря» Тайсона, що відбулося влітку минулого року.
 
Відзначається, що бандит протягом усього цього часу переховувався від поліції, проте кілька днів тому правоохоронці отримали наводку про місце перебування злочинця. Маючи в своєму розпорядженні його фотографією, поліції не склало труднощів розробити операцію захоплення і успішно її провести. При цьому, під час затримання злочинець хотів обдурити правоохоронців, надавши їм підроблені документи, що підтверджують особу.
 
Затриманий підозрюється в організації викрадення матері Тайсона, а також раніше розшукувався за скоєння низки інших правопорушень - вбивства, незаконного обороту наркотичних засобів та вимагання.
 
Нагадаємо, мати Тайсона була викрадена 17 липня минулого року у власному будинку в Бразилії. Через кілька годин жінка була звільнена, а бандити, що її утримували, заарештовані.
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.