Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:28
1658
0

Арсенал – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

У дербі Північного Лондона зійдуться минулорічні фіналісти єврокубків

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:28
1658
0
Арсенал – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
ФК Арсенал Лондон
У неділю, 1-го вересня, відбудеться дербі Північного Лондона в рамках 4-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Арсенал» на домашньому стадіоні «Емірейтс» прийме «Тоттенхем».
 
У минулому сезоні ці клуби вели активну боротьбу за 3-е місце в АПЛ з лондонським «Челсі», однак фінішували позаду «синіх». Але бронзові медалі не були вершиною мрій, адже головним завданням було фінішувати в топ-4, щоб отримати путівку в Лігу чемпіонів. У підсумку «Тоттенхем» на 1 очко набрав більше «Арсеналу».
 
Команда Унаї Емері, незважаючи на образливе 5-е місце в Прем'єр-лізі, мала ще один шанс вийти в Лігу чемпіонів, але для цього необхідно було виграти у вищезгаданого «Челсі» у фіналі Ліги Європи. Здавалося, що «каноніри» повинні бути більш мотивовані, але саме вони зазнали фіаско, поступившись з рахунком 1:4.
 
«Тоттенхем» також грав у фіналі єврокубка. Маурісіо Почеттіно подарував справжнє свято вболівальникам «шпор» - вивів команду у фінал Ліги чемпіонів. Для того, щоб завоювати трофей, залишалося тільки розібратися з «Ліверпулем». Але, як і «Арсенал», «Тоттенхем» виявився слабшим за свого добре знайомого суперника по фіналу (0:2).
 
У новому сезоні «Арсенал» зробив вагому заявку на повернення в найпрестижніший єврокубок. У першому турі «каноніри» в гостях обіграли «Ньюкасл» (1:0), а потім вдома здолали «Бернлі» (1:2). У протистоянні з «Ліверпулем» у третьому турі «Арсенал» моментами виглядав досить непогано, проте цього виявилося недостатньо, щоб зачепитися за очки - 1:3.
 
У «Тоттенхема» справи йдуть трохи гірше. У першому турі команда Маурісіо Почеттіно вдома здолала «Астон Віллу» (3:1), і ця перемога поки залишається для «шпор» єдиною в сезоні. Далі «Тоттенхем» зумів відібрати очки у «Ман Сіті» (2:2), а минулого тижня несподівано вдома поступився «Ньюкаслу» (0:1).
 
У майбутньому матчі букмекери більше вірять в «Арсенал». На перемогу «канонірів» можна поставити з коефіцієнтом 2,44. Нічия оцінюється в 3,68, а успіх «Тоттенхема» - 2,95.
 
Орієнтовні склади:
 
«Арсенал»: Лено – Колашинац, Луїс, Папастатопулос, Мейтленд-Найлс, Джака, Гендузі, Обамеянг, Себальос, Пепе, Лаказетт.
 
«Тоттенхем»: Льоріс – Роуз, Вертонген, Алдервейрелд, Ор'є, Вінкс, Сіссоко, Мін, Еріксен, Ламела, Кейн.

1 вересня, неділя

«Арсенал» — «Тоттенхем»
Лондон. Стадіон «Емірейтс». 18:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Сетанта Спорт Україна»
АРСЕНАЛ — ТОТТЕНХЕМ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.