Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 серпня 2019, 23:23
39451
23

Рома хоче включити в угоду по Тайсону двох своїх футболістів

За рахунок цього римляни сподіваються знизити суму, запитувану чемпіоном України

| Оновлено 28 серпня 2019, 23:23
39451
23
Рома хоче включити в угоду по Тайсону двох своїх футболістів
ФК Шахтар. Тайсон
 
Італійський клуб не влаштовує сума, яку за свого футболіста хоче чемпіон України. За інформацією преси, «Шахтар» готовий відпустити Тайсона за 25 мільйонів євро, в той час як «Рома» може заплатити тільки 15.
 
Щоб умовити босів «гірників» керівництво «Роми» хоче включити в потенційну угоду двох своїх футболістів - воротаря Робіна Ольсена і опорного півзахисника Максима Гоналона. Наразі боси «вовків» намагаються переконати обох футболістів, що переїзд в Україну буде корисним для їхньої кар'єри.
 
29-річний Ольсен перейшов в «Рому» влітку минулого року за 9 мільйонів євро з «Копенгагена». У минулому розіграші Серії А провів 27 поєдинків, але після приходу в команду іспанця Пау Лопеса ризикує остаточно втратити ігрову практику в нинішньому сезоні.
 
30-річний Гоналон грає в «Ромі» з літа 2017 року. Він перейшов з «Ліона» за 5 мільйонів євро. Минулий сезон провів на правах оренди в «Севільї», зігравши 10 матчів в Ла Лізі.
Джерело Tuttomercatoweb
Оцініть матеріал
(170)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 23
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vasyan86
...пытаются убедить обоих футболистов, что переезд в Украину будет полезен для их карьеры.
Гоналон когда-то что-то из себя представлял.Зачем Мариуполю Ольсен - вопрос...
ВВВ
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
KoPoJIb_KpoToB
Мне одному кажется что решение по Тайсону уже давно приняли. Просто хотят выжать из этого максимум . Пиар дело тонкое .
Johnny92
Да. Віддати ключового гравця, а взяти якись непотріб.... Керівництво Шахтаря точно не піде на таку авантюру, а сам гравець і подавно.
Александр Купцов
Та нах этих старичков брать
Андрій Дуднік
Они хотят убить двух зайцев одним выстрелом - и Тайсона по дешевке купить и свой мусор спихнуть
Видео |
щяс бы при лимите и при отличных вратарях чукры, брать кого то на банку
UKRAINE FAN
Ну с вратарями у шахтера проблема Пятов практически на пенсии а замены ему и близко не видно! Так что шведа могут и прихватить! Ну а Гоналон за два года отыграл 36 матчей частые травмы зачем он нужен! Если продадут Тайсона то нового тренера считай под танк кинули. Не кого не купили так еще и лидера продадут.
Kevko
У Шахтера дилемма экономическая: Тайсон - ветеран, ожидать лучших финансовых предложений по нему в будущем - нереально. С другой стороны, ЛЧ - это хорошие деньги. От Тайсона в определенной мере зависит, сколько их сможет заработать Шахтер. Вопрос в одном - насколько существенна роль Тайсона в ЛЧ?
yuriy_kent
Все решится после жеребьевки. А это уже завтра.
johndow11
ненужный воротник и хрустальный опорник - они б еще Тотти предложили... кто-то тут про Шика в обмен заикался - так он не меньше Тайсона стоит, да и в Лейпциге уже одной ногой
tima fialko
Бля,якщо ви такі бідні(15 лімонів)то як збираєтесь скласти конкуренцію "Юве"?
D1maS2018
чертов Фонсека,срыгнули твщит за собой еще ,гавнюк
Vbolivalnyk-Peter
Як вже неодноразово ставалося, той хто в ультимативній формі йде з одного клубу в інший, як правило, потім нічого з себе не представляє та завершує кар'єру посереднім гравцем, змінивши за короткий час по кілька клубів... А гастарбайтери, яких пропонує Рома, Шахтарю навіть безкоштовно нафіг не потрібні.
Віталій Яценко
Ну, не думаю, що Шахта піде на обмін із цими варіантами. Або чисті гроші, або Шика включати. Він по суті єдиний із тих, кого можна було б включити в обмін. Та знову не думаю, що впишиться в бразильську схему. Тому якщо і буде трансфер, то за 28-30 млн.
Dimas1982reh
По ляму кожен.Де ще 8?😂😂
vladimirpa12
Ха-Ха-Ха--убеждают футболистов, интересно как?
Kl65
Дивно, що Шахтар взагалі його продає, до кінця трансферного вікна 4 дні, продаж такого футболіста перетворить Шахтар на Динамо, тому прийдеться в швидкому темпі брати заміну, при чому вже готову, яка буде коштувати під 30 млн
Vbolivalnyk-Peter
Я думаю Тайсону швидко нагадають як його, зашмаркляного, витягнули з наркоманських фавел та дали дорогу у великий спорт, і закриє він свою "варєшку" та буде мовчки відпрацьовувати контракт, поки....
Vladimir Fedko
Вы все забываете главное, что судя по посту в Инстаграмме, Тайсон в ультимативной форме требует его отдать в Рому, есть ли смысл оставлять такого игрока? Как по мне безсмысленно. После того как, он открыл карты, как к этому отнесутся фаны? Как выходить дальше за Шахтер? Я думаю дни Тайсона в Шахтере сочтены. Да, будет тяжело первое время, но там есть кем его заменить, благо молодые вроде на подходе. Так чтл дпвайте скажем пока хитровыебаному Тайсону, наконец-то наш чемп покинет самый его грязный игрок.