Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1983
1

Сергій ПОЛІТИЛО: «Від Динамо очікували більшого»

Команда зуміла набрати перший пункт в нинішньому сезоні

Сергій ПОЛІТИЛО: «Від Динамо очікували більшого»
olimpik.com.ua

У матчі 5-го туру УПЛ «Олімпік» на виїзді несподівано зіграв внічию 1:1 з «Динамо» - для команди це перше набране очко в нинішньому сезоні.

Гол у складі гостей забив Сергій Політило.

- Сергій, Олімпік перервав свою серію поразок, відібравши очки у Динамо на Олімпійському. Нічийний рахунок (1:1) по грі?
- Судячи з того, як розвивалася гра, ми могли як виграти цей матч, оскільки першими забили гол, але могли і програти. Все-таки у Динамо була перевага. Але в цілому, на мій погляд, рахунок по грі.

- Від віце-чемпіонів очікували більшого?
- У Динамо теж відбулася зміна тренера. Це їх кухня, яку треба знати зсередини. Хоча на поле вже, коли зіткнулися з Динамо, очікували більшого тиску від суперника.

- Виходить, відставка Жуліо Сезара перед грою з Динамо пішла Олімпіку на користь?
- Обстановка в команді стала відразу позитивна. Ми добре знаємо Ігоря Климовського. З ним ми грали в минулому чемпіонаті, набирали очки і зберегли місце в Прем'єр-лізі. Зараз теж в першій же грі з ним ми зіграли внічию. Він якісний тренер, знає наші можливості, ми знаємо його вимоги. Це відразу принесло результат.

- Що він поміняв в порівнянні з Жуліо Сезаром?
- Не можна, звичайно, все валити на попереднього тренера, тому що ми всі винні в тому, що команда програла чотири матчі і опустилася на дно турнірної таблиці. Жуліо Сезар, коли прийшов, не знав команду, з ним треба було все починати спочатку. Чесно кажучи, коли він тільки прийшов, я майже відразу зрозумів, що у нас з ним мало що вийде. У підсумку, як показали перші тури, мої побоювання підтвердилися. Климовський прийшов, поміняв тренувальний процес, правильно розставив нас на поле. У тренувальному процесі з'явилися навантаження, після яких відчули крепатуру. Значить, можливо, були не зовсім готові, хоча проходили збори. Робота нового тренера дала плоди, ми в першій же грі з ним зіграли внічию, відібравши очки у Динамо.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
JulikoB
Работа нового тренера дала плоды, мы в первой же игре с ним сыграли вничью, отобрав очки у Динамо.
---------------------------------------------
Работа нового тренера Динамо тоже дала плоды.