Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Dota 2
| Оновлено 26 серпня 2019, 12:04
1693
0

Гравець OG: «Ми можемо виграти третій The International поспіль»

Себастьян Ceb Дебс впевнений в успіхах своєї команди

| Оновлено 26 серпня 2019, 12:04
1693
0
Гравець OG: «Ми можемо виграти третій The International поспіль»
Hotspawn. Себастьян Ceb Дебс
Себастьян Ceb Дебс припустив, чи зможе команда виграти третій The International по Dota 2 поспіль. У шоу Late Game він пояснив, що виграти третій турнір після перемоги на The International 2019 буде простіше, ніж було до цього.
 
«Ми можемо виграти третій TI поспіль, якщо продовжимо грати. В цьому році ми налаштували себе так через жагу перемагати, тому ми можемо зробити те ж саме і в наступному. Якщо подивитися на чемпіонів великого спорту, то я думаю, що крок між перемогою на першому і другому турнірі - найскладніше. Я не думаю, що виграти третій чемпіонат після другого буде складніше. Звичайно ж конкуренція зростає, але в цьому році було так само складно», - сказав Себастьян Ceb Дебс.
 
У гранд-фіналі The International 2019 OG перемогла Team Liquid з рахунком 3:1 і стала першим дворазовим чемпіоном цього турніру. На The International 2018 склад Йохана n0tail Сундштайна в гранд-фіналі обіграв PSG.LGD з рахунком 3:2. На TI9 китайський колектив поступився Team Liquid і посів третє місце.
 
The International 2019 проходив з 15 по 25 серпня в Шанхаї. Призовий фонд турніру перевищив $ 34 млн, з яких понад $ 15 млн отримала команда OG.
 
Відзначимо, що після перемоги на The International 2019 гравці OG очолили список найбагатших киберспортсменов в історії.
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.