Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Bellator
| Оновлено 23 вересня 2019, 01:08
6308
1

Девід Ріккелс – Ярослав Амосов. Прогноз і анонс на бій

Українець проведе бій на Bellator 225 в американському Бріджпорті

| Оновлено 23 вересня 2019, 01:08
6308
1
Девід Ріккелс – Ярослав Амосов. Прогноз і анонс на бій
MMAFighting. Ярослав Амосов
У День незалежності України, 24 серпня, на турнірі Bellator 225 в американському Бріджпорті український напівсередньоваговик Ярослав Амосов (21–0) проведе поєдинок проти ветерана Девіда Ріккелса (21–5, 2 NC). Бій очікується приблизно о 05:00 неділі за київським часом.
 
Бекграунд
 
25-річний українець Ярослав Амосов родом з Ірпеня – один з кращих українських бійців. У ММА дебютував в 2012 році, має 21 перемогу без жодної поразки. Один з найперспективніших українських бійців почав свою кар'єру в ММА в 2012 році. Чемпіон світу з MMA за версією GEFC серед професіоналів. Довгий час виступав в російському промоушні Tech-Krep FC, який базувався в Краснодарі. Потім підписав контракт з Bellator і виграв обидва бої тут. Одноголосним рішенням суддів він переміг і Джеральда Харріса (липень 2018 року), і Еріка Сільву (лютий 2019 року).
 
Ярослав Амосов також займається бойовим самбо. У цьому різновиді бойових мистецтв він є багаторазовим чемпіоном світу WCSF (2013, 2014, 2015 2017, 2019), триразовим чемпіоном Європи ECSF (2013, 2014, 2016), багаторазовим чемпіоном України, заслуженим майстром спорту України.
 
30-річний американець Девід Ріккелс виступає в Bellator з 2011 року і є ветераном промоушена. Має в активі 21 перемогу, а в пасиві – 5 поразок. У октагоні він універсальний, але частіше свої перемоги здобував нокаутами. З 2017 року його оформив чотири перемоги і зазнав однієї поразки, від Майкла Пейджа технічним нокаутом у другому раунді.
 

Цитати перед боєм
 
Ярослав Амосов впевнений в перемозі і думає вже про наступних суперників: «Я побачив, що Ріккелс дуже добре комбінує в ударці. Також він відмінний шоумен. Але мені подобається, що він відноситься до опонентів неагресивно. Думаю, що нас чекає цікавий бій.
 
Після цього поєдинку я хотів би битися з Лоренцо Ларкіним, оскільки чув, що він не дуже добре висловлювався про мене. На жаль, у нього вже був запланований поєдинок з Андрієм Корєшковим. Також я б хотів побитися з Полом Дейлі або Майклом Пейджем. Вони дуже сильні і цікаві противники. У спортивному плані було б дуже цікаво побитися з ними. Я тільки почав кар'єру. Це лише мій третій бій у США, і я планую продовжувати виступати в тому ж дусі».
 
Яскраві виходи в октагон
 
Шоумен Девід Ріккелс запам'ятався уболівальникам вкрай яскравими і епатажними виходами в октагон. Судіть самі.
 

Прогноз на бій
 
Амосов віддає перевагу боротьбі, намагаючись перевести суперника в партер. 9 раз в кар'єрі він перемагав сабмішенамі. У той же час Ріккелз віддає перевагу роботі на дистанції і постарається не допускати тейкдаунів. Українець є серйозним бійцем на рівні Bellator, і, за чутками, близький до підписання контракту з UFC. Впевнена перемога над Ріккелсом піднімає шанси на такий розвиток подій.
 
Рекомендована ставка – дострокова перемога Ярослава Амосова.
 
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?
Футбол | 24 квітня 2024, 12:20 18
Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?

Колумністу Sport.ua Олексію Сливченку не сподобалося одне з останніх висловлювань легенди «Реала»

Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна
Футбол | 24 квітня 2024, 07:01 8
Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна

За останніми чутками, Андрій не погодився на продовження контракту та може залишити клуб

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
tima fialko
Ярослав достроково "задушив"відомого американця.Жодноі поразки за тривалу кар"єру!Браво,Ярослав!