Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
|
3191
1

Скаут: «Яремчук є привабливим варіантом для команд Серії А»

Алекс Великих - про можливий перехід Романа Яремчука в клуб Серії А

Скаут: «Яремчук є привабливим варіантом для команд Серії А»
ФК Гент. Роман Яремчук

Скаут Алекс Великих поділився своєю думкою з приводу інтересу до форварда «Гента» Романа Яремчука з боку клубів італійської Серії А на чолі з «Ромою»:

«Вважаю, що більш конкретний інтерес до його особи був у «Лаціо». «Біло-блакитні» знаходяться в активному пошуку нападника з такими антропометричними даними і функціоналом. Але, слід зазначити, що в пріоритеті у них гравець загребського «Динамо». Дані Ольмо, проте його ціна висока для «Лаціо». Яремчук дешевший, та й до того ж стабільно забиває в Європі, тому варіант з його підписанням римському клубу був би об'єктивно цікавим.

Що стосується «Роми», то я б сказав, що кандидатура Яремчука - «пожежний» варіант для клубу. Команда з новим тренером і новим спортивним директором, які мають досвід роботи з українськими футболістами і агентами, могла б розглянути Яремчука, але лише в разі, якщо зірветься цікавіший трансфер, яким бачився довгий час перехід аргентинця Мауро Ікарді, або ж перехід  Ніколи Калініча, в якого є досвід гри в Серії А.

Що стосується мого бачення моделі ідеального чемпіонату для Яремчука, то це, швидше за все, Бундесліга, або ж з часом АПЛ. Хоча і в Серії А, можливо, він би мав ігрову практику, правда, більше як гравець ротації, здатний дати відпочити в певних іграх лідерам нападу. Саме в цьому амплуа його можна було б використовувати в провідних колективах.

Сезон італійських клубів, що грають в єврокубках, досить довгий, тому гравець рівня Яремчука став би в нагоді багатьом з них. Його невисока трансферна ціна, зарплата, досвід гри в Європі і збірній України, результативність, а також молодість роблять його привабливим для команд із Серії А».

Олег Дідух Джерело: Footboom
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ua-goahead
Так, за бельгійською першістю скаути стежать. Тому молодим і перспективним ніж бігати по вічним орендам у фарм-клубах краще було б масово переходити до тієї ж Бельгії. Наші звісно там є, але цілком могло б бути втричі більше. А для молодого футболіста немає нічого кращого ніж боротися за місце в складі у зарубіжному конкурентному чемпіонаті