Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
4069
12

Ніл ЛЕННОН: «Швед трохи засмучений, але ви ще побачите його на полі»

Коуч впевнений, що українець не повністю адаптувався до Шотландії

Ніл ЛЕННОН: «Швед трохи засмучений, але ви ще побачите його на полі»
SNS Group. Мар'ян Швед
Головний тренер «Селтіка» Ніл Леннон розповів про причини непотрапляння українського легіонера команди Мар'яна Шведа в основний склад, а також - про психологічний стан вінгера збірної України.
 
«Швед трохи засмучений, але йому просто потрібно кілька прискорити темп підготовки. У Мар'яна все ще йде період адаптації. Йому 21 рік, він живе в новій країні і погано говорить по-англійськи. Ми знаємо, що в наших руках хороший футболіст, а тому в цьому сезоні ви ще не раз побачите Шведа на полі», - заявив Леннон.
 
Нагадаємо, «Селтік» викупив Шведа у «Карпат» за 2 мільйони фунтів, проте поки українець провів за шотландську команду тільки один матч у кваліфікації Ліги чемпіонів проти «Нимме Калью», причому відразу ж відзначив дебют голом.
Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Robert Monroe
Швед вышел на 20 минут на замену, забил хороший гол, и больше не выходил. Тут больше вопросы к тренеру, который почему-то вообще решил не давать ему шансов, чем к самому Шведу. Адаптация и язык - это извечная проблема большинства легионеров (которых в Селтике уйма, к слову), а не проблема конкретно Шведа.
Maks
В Шотландии местные СМИ и болельщики требуют чтобы выпускал Шведа.. Дело в тренере...
Kevko
Марьян конечно должен был существенно подтянуть английский еще до приезда.
Немало людей не заиграло должным образом из за неспособности эффективно адаптироваться, особенно это касается игроков "взятых на перспективу", т.е. далеко не звезд еще. Адаптация, жесткая конкуренция, самоответсвенность... Посмотрим, как это все пройдет Швед
Vgfxdr Jgvv
В аренду лучше отдайте
UKRAINE FAN
Как и предполагалось ранее не чего хорошего Шведу в Селтике не светит!
antnsmsn
Вот и разница с Зинченко. Нытики никому не нужны - нужны профессионалы. Чувак даже английский не учил, подписывая контракт и доигрывая полгода в Украине. В принципе, все было понятно еще в Севилье. И да, ему уже 22, а не 21.
StrikeX
Чемпіонат слабенький, клуб - теж далеко не гранд європейського футболу. Перейшов би краще в Зорю чи Дніпро-1... хоч грав та розвивався би.