Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 серпня 2019, 16:32
2679
3

Марлос: «Більшість гравців Маріуполя – це частина Шахтаря»

Півзахисник донецького клубу позитивно оцінює роботу Луїша Каштру

| Оновлено 22 серпня 2019, 16:32
2679
3
Марлос: «Більшість гравців Маріуполя – це частина Шахтаря»
ФК Шахтар Донецьк. Марлос
Півзахисник донецького «Шахтаря» Марлос розповів про підготовку до гри з «Маріуполем», яка відбудеться 25 серпня о 19:30:
 
«У «Маріуполя» всі гравці хороші, більшість – частина «Шахтаря». Знаю в основному саме цих хлопців, хто був тут і належить нашому клубу. «Маріуполь» – команда з хорошими якостями і цікавими характеристиками. Ми повинні ретельно попрацювати, якщо хочемо перемогти.
 
Луїш Каштру – важливий тренер для нас. Деякі характеристики схожі з тими, що були у Паулу Фонсеки. Він любить утримувати м'яч, і я вірю, що це головне, адже наші гравці люблять володіння і атакуючий футбол. Луїш Каштру – наставник, у якого відмінно відпрацьовані тактичні схеми. Те, що з нами працює така людина, – черговий позитивний момент, якого домоглася адміністрація клубу. Сподіваюся, ми будемо дуже успішні з цим головним тренером.
 
Зі своїм досвідом я вже не відчуваю різниці між позиціями – справа або під нападником. Коли знаходишся на полі, це не найголовніше. Важливо дійсно розуміти футбол, стиль гри, а також своїх суперників. Ти можеш бути на будь-якій позиції, але важливо знати, що і коли ти робиш. У «Шахтарі» я граю і вінгера, і атакуючого півзахисника, в національній збірній також можу виступати на різних позиціях.
 
Майбутні матчі збірних? Я зараз переживаю складний момент – не так давно була операція. Посилено готуюся і до кваліфікаційних матчів, і до товариських. Сподіваюся, зможу добре показати себе і в збірній.
 
У цей уїк-енд, коли День шахтаря і 150 років Донецьку, постараємося показати гарний, якісний футбол. Сподіваюся, вболівальники заповнять стадіон. Для нас це непередавані емоції, коли виходиш на поле і бачиш дітей, батьків, які дивляться матч і вболівають за тебе. Ми будемо грати за Донецьк і з особливими почуттями до Харкова. Якщо буде багато людей, це допоможе нам показати ще більш красивий футбол».
 
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bullyUA
Я просто в шоке. Понятия не имею на кого ставить в этом матче.
kylt_lichnosti
Цссс, не пали контору. Никто же не догадывался.
Александр Домащенко
Кто-то не знает, на кого ставить? Я подскажу. Это так же легко, как в матче "Шахтера" с любым другим соперником в УПЛ. И многие проигрывают "Шахтеру" с более крупным счетом, чем "Мариуполь".