Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Футзал. Кубок України
| Оновлено 24 вересня 2019, 15:59
2449
0

Favbet Суперкубок України-2019. Стартував продаж квитків

Матч відбудеться 7 вересня

| Оновлено 24 вересня 2019, 15:59
2449
0
Favbet Суперкубок України-2019. Стартував продаж квитків
З 21 серпня стартував продаж квитків на матч Favbet Суперкубкок України, в якому між собою зіграють чемпіон Екстра-ліги – херсонський «Продексім» та володар Кубка України – івано-франківський «Ураган».
 
Це можна зробити на сайті esport.in.ua.
 
Нагадаємо, що поєдинок за Favbet Суперкубок України відбудеться 7 вересня у черкаському ПС «Будівельник». Початок зустрічі о 13:00.
 
Асоціація футзалу України та міжнародна букмекерська компанія «Favbet» оголосили про співробітництво та презентували нову назву чемпіонату Favbet Екстра-Ліга. 
 
АФУ та «Favbet» підписали договір про співпрацю терміном на один сезон. Партнери будуть скеровувати зусилля на розвиток чемпіонату та українського футзалу загалом. Частина партнерського внеску компанії призначена клубам на покриття поточних витрат, решта суми буде скерована на розвиток чемпіонату (рекламні прояви та медійна складова).
 
«З радістю повідомляємо про те, що вперше в історії українського футзалу найвищий за рангом дивізіон матиме свого титульного спонсора. Це одна з провідних компаній у своїй сфері як на українському, так і міжнародному рівнях. Впевнений, що така співпраця стане серйозним кроком вперед для розвитку та популяризації українського футзалу», – Сергій Владико, президент Асоціації футзалу України.
 
«Ми продовжуємо добру традицію партнерства з українським футболом та його різновидами. Після презентації Favbet Ліги спільно з УПЛ, ми починаємо новий сезон спільно з Асоціацією футзалу України, запускаючи Favbet Екстра-лігу. Головний девіз нашої компанії – «Запали гру!», і ми прагнемо аби весь український футбол та футзал були запальними. Наші цінності у партнерстві незмінні: генерувати фан, залучати вболівальників, розвивати футбольну спільноту і поза ігровим майданчиком», – Катерина Машевська, директор з комунікацій компанії «Favbet».

 

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шовковський оцінив матч з Минаєм і розповів, що трапилося з Бражком
Футбол | 17 квітня 2024, 17:45 1
Шовковський оцінив матч з Минаєм і розповів, що трапилося з Бражком

Наставник киян не надто задоволений грою з аутсайдером

Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви
Футбол | 18 квітня 2024, 05:51 0
Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви

Андрій двічі відбив пенальті та допоміг Реалу пройти Манчестер Сіті у Лізі чемпіонів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.