Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 серпня 2019, 11:39
1848
0

МАРЛОС: «У Каштру відмінно відпрацьовані тактичні схеми»

Півзахисник «Шахтаря» – про роботу з головним тренером

| Оновлено 22 серпня 2019, 11:39
1848
0
МАРЛОС: «У Каштру відмінно відпрацьовані тактичні схеми»
ФК Шахтар. Марлос
Хавбек «Шахтаря» Марлос розповів про майбутні матчі донецького клубу і збірної України.
 
— У «Маріуполя» всі хлопці хороші. Зрозуміло, що більшість з них є частиною «Шахтаря». Я більше знаю тих гравців, які бували тут, або належать донецькому клубу. «Маріуполь» - команда з хорошими якостями і цікавими характеристиками. Саме тому практично у всіх у них контракт з «Шахтарем». Ми повинні добре попрацювати, якщо хочемо перемогти.
 
У Луїша Каштру є практично всі характеристики, що були і у Паулу Фонсеки. Він - тренер, який любить утримувати м'яч. Вірю, що це найголовніше для нас, адже у нас гравці, які люблять тримати м'яч і показувати атакуючий футбол. Нам подобається завжди грати і відчувати себе комфортно на полі. Каштру - це тренер, у якого відмінно відпрацьовані тактичні схеми. Він був футболістом, це полегшує нашу роботу. Це ще один позитивний чинник, що наше керівництво добилося, що ця людина працює з нами. Сподіваюся, ми будемо дуже успішні з ним.
 
— Каштру тебе використовує на правому фланзі і під нападаючим. Де тобі краще?
— Я вже не відчуваю різницю. Позиція на полі - не найважливіше, головне - розуміти футбол і суперників. Можна грати на будь-якій позиції, головне - знати, що ти робиш і коли ти це робиш. У збірній України я теж можу зіграти на різних позиціях.
 
— Скоро матчі національної команди з Литвою і Нігерією. Цікаво буде?
— Я зараз переживаю складний момент: недавно була операція. Я дуже ретельно готуюся до цих матчів. Сподіваюся, зможу себе добре проявити в збірній.
 
Матч «Шахтар» - «Маріуполь» відбудуться 25 серпня. Зустріч кваліфікації Євро-2020 з Литвою збірна України проведе 7 вересня, спаринг з Нігерією - 10 вересня.
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.