Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 23 серпня 2019, 11:55
6172
0

Астон Вілла – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Леви» спробують набрати перші в сезоні очки в домашній грі з «ірисками»

| Оновлено 23 серпня 2019, 11:55
6172
0
Астон Вілла – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
У п'ятницю, 23-го серпня, відбудеться поєдинок третього туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Астон Вілла» на домашньому стадіоні «Вілла Парк» в Бірмінгемі прийме ліверпульський «Евертон».
 
За підсумками минулого сезону в Чемпіоншипі «Астон Вілла» не зуміла пробитися в англійську Прем'єр-лігу напряму. Команда на 13 очок відстала від прохідної другій позиції. Проте, п'яте місце дозволило їй взяти участь в плей-офф за право пробитися в еліту. У його вирішальному поєдинку бірмінгемці перемогли «Дербі Каунті» (2:1) і повернулися в АПЛ через три роки.
 
Однак, старт нового сезону для колективу Діна Сміта вийшов невдалим. За підсумками двох турів АПЛ «Астон Вілла» є однією з чотирьох команд ліги, які мають нуль в графі набраних очок. Спочатку «леви» поступилися «Тоттенхему» з рахунком 1:3, а потім виявилися слабкішими ще й за «Борнмут» (1:2).
 
Серед вартих уваги новачків влітку колектив Діна Сміта посилили півзахисники Марвелус Накамба і Трезеге, а також нападник Веслі.
 
Що стосується «Евертона», то керівництво клубу в минулому сезоні ставило перед командою серйозніші завдання. На трансфери були виділені серйозні гроші, а на тренерський місток запрошений португальський фахівець Марку Сілва. По грі «Евертон» виглядав не так вже й погано, але не вистачало стабільності, через що ліверпульський клуб фінішував за крок від єврокубкової зони - на восьмій сходинці турнірної таблиці АПЛ.
 
Не обійшлися «іриски» без потужного посилення з витратою великих грошей і цього літа. За 40 мільйонів євро був куплений хавбек «Арсенала» Алекс Івобі, з «Ювентуса» прийшов молодий і перспективний форвард Мойзе Кін за 33 млн, а у «Майнца» за 25 млн був куплений півзахисник Жан-Філіп Гбамен. У цьому сезоні «іриски» стартували в Прем'єр-лізі нічиєю з «Крістал Пелас» (0:0), а потім мінімально обіграли «Уотфорд» (1:0).
 
Примітно, що «Евертон» переміг в 5 з 6 останніх матчів з «Астон Віллою» у всіх турнірах, а також забивав щонайменше двічі в останніх 8 зустрічах з «левами». Чи буде багатим на голи майбутній поєдинок - дізнаємося 23 серпня. Початок матчу о 22:00 за Києвом.
 
Орієнтовні склади:
 
«Астон Вілла»: Хітон – Таргет, Мінгс, Енгелс, Гільбер, Трезеге, Гріліш, Луїс, Макгінн, Хота, Веслі.
 
«Евертон»: Пікфорд – Дінь, Міна, Кін, Коулмен, Гоміш, Гбамен, Бернард, Сігурдссон, Рішарлісон, Кін.

23 серпня, п'ятниця

«Астон Вілла» – «Евертон»
Бірмінгем. Стадіон «Вілла Парк». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 1:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.