Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2057
2

Ігор ЖАБЧЕНКО: «Для молодих гравців зараз дуже багато спокус»

Тренер академії «Динамо» - про проблеми молодих футболістів

Ігор ЖАБЧЕНКО: «Для молодих гравців зараз дуже багато спокус»
UA-Football. Ігор Жабченко

Тренер академії «Динамо» Ігор Жабченко розповів про те, які проблеми сьогодні є в роботі з молодими футболістами:

- Виходячи зі свого досвіду, що зараз можете порадити молодим гравцям?
- Хлопці повинні любити футбол, віддавати всього себе на тренуваннях та іграх. Зараз не потрібно думати про гроші, необхідно повністю сконцентруватися на футболі, постійно прогресувати в професійному плані. Не варто зайву енергію витрачати на нефутбольні речі.

Звичайно, для молодих хлопців зараз дуже багато спокус, але потрібно триматися від цього подалі. Якщо хочеш вирости в хорошого футболіста, повинен думати тільки про футбол. Футбольне життя коротке і гравець повинен по максимуму себе реалізувати.

Дуже важливо слухати тренерів і людей, які з тобою поруч, а не тих, хто бажає заробити на тобі. Це я маю на увазі агентів.

- Погодьтеся, здоров'я сучасної молоді набагато слабкіше, якщо порівнювати з вашим поколінням?
- Дійсно і це дуже велика проблема. Їжа, яку їмо на 90% складається з хімії. Зараз немає нормального м'яса, ковбаси. Овочі потрібно вживати тільки українські, а краще з власного городу, а не турецькі і т.д. Адже більшість з цих овочів, фруктів містять велику кількість нітратів.

У наш час гравці навіть не знали, що таке судоми. А зараз молодих футболістів судома вистачає на 30-й хвилині. Такого раніше не було. Екологія, їжа негативно впливає на здоров'я футболістів.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
turist86
"Їжа, яку їмо на 90% складається з хімії. Зараз немає нормального м'яса, ковбаси. Овочі потрібно вживати тільки українські, а краще з власного городу, а не турецькі і т.д".
а за що отримує зарплату оця бригада? Не може забезпечити клуб хоча б екологічно чистими продуктами?
МЕНЕДЖМЕНТ
Віталій Сівков - Перший віце-президент
Резо Чохонелідзе - Генеральний директор
Олексій Михайличенко
Леонід Ашкеназі - Віце-президент
Євген Красников - Віце-президент
Андрій Мадзяновський - Віце-президент
Олексій Паламарчук - Віце-президент
Михайло Петрошенко - Віце-президент
Олексій Семененко - Віце-президент
MaxUa
Ну надо же. Оказывается в ужасные тоталитарные времена еда была гораздо лучше чем при нынешней парламентской свободе. Кто бы мог подумать, что разрекламированное слово "свобода" следует читать как "свобода от качественной и дешевой инфраструктуры".