Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 20 серпня 2019, 11:13
7685
5

Скандал в Першій лізі. Рух звинуватив ПФЛ у корупційній змові

Спірна ситуація склалася щодо використання м'ячів Select

| Оновлено 20 серпня 2019, 11:13
7685
5
Скандал в Першій лізі. Рух звинуватив ПФЛ у корупційній змові
ПФЛ
Клуб Першої ліги «Рух» зі Львова на своєму офіційному сайті опублікував відкриту заяву, в якій звинуватив Професійну футбольну лігу (ПФЛ) у корупційній змові з постачальником м'ячів для чемпіонату, компанією Select.
 
Керівництво клубу відмовилося використовувати м'ячі спонсора ліги через протекціонізм ПФЛ по відношенню до компанії Select. У заяві говориться, що клуби отримують 30 безкоштовних м'ячів, в той час як для повноцінної підготовки необхідно 100 м'ячів.
 
«Рух» зазначає, що клубам доводиться докуповувати м'ячі за ціною 20 євро, що приносить компанії загальний додатковий дохід в розмірі 60 тисяч євро за сезон. Після відмови «Руху» співпрацювати з ПФЛ в рамках угоди з Select представники виробника безпосередньо запропонували клубу 200 безкоштовних м'ячів на сезон, що говорить про занижену вигоду контракту ПФЛ з постачальником.
 
Питання про небажання «Руху» грати м'ячами спонсора ліги знаходиться на розгляді Контрольно-дисциплінарного комітету ПФЛ. Клубу загрожують штрафи та заборона на реєстрацію нових футболістів.
 
Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

СРНА: «В росії є нормальні люди. Якщо щось скажуть... Тут у них важко»
Футбол | 26 квітня 2024, 22:38 22
СРНА: «В росії є нормальні люди. Якщо щось скажуть... Тут у них важко»

Директор «Шахтаря» з футболу розповів про ставлення до сербів та росіян

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 35
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Ничего удивительного в этом нет - это постоянная практика при заключении договоров такого типа, и не только в Украине. Да, компания должна по договору с ФФУ\АФУ выделить к примеру по 200 мячей для каждой команды на сезон, но ФФУ/АФУ считает, что хватит и 100 штук,Остальные бесплатные мячи реализуются по разным схемам.Сколько мячей, футболок, гетр, полотенец, кроссовок, тапочек и бутц, костюмов сборной Украины можно было раньше (не знаю как сейчас) купить через соответствующих товарищей в ФФУ за довольно приемлемую цену. Это как с мячами для регионов, поставляется 1000 штук, 200-300 мячей раздаются на разные мероприятия, остальные реализуются через торговую сеть ( небольшой приработок для работников региональных федераций). А по идее, эти мячи должны выдаваться районным ДЮСШ области, там где есть группы футбола. А конкретно по возмущению РУХа - шансов у них нет, ПФЛ их сожрет и не подавиться...
andriychornyy
Шахту за відмову нанесення офіційного спонсора на форму не карають, а Рух за відмову від примусової купівлі дуже дорогих м'ячів покарати. Де справедливість?
Владислав Ткаченко
но 200 мячей выдали,в качестве взятки
Dirkochelo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил