Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 19 серпня 2019, 19:33
1728
0

Максим Пустозвонов перейшов до Київ-Баскета

Гравець збірної повернувся в київський клуб

| Оновлено 19 серпня 2019, 19:33
1728
0
Максим Пустозвонов перейшов до Київ-Баскета
Минулий сезон Максим Пустозвонов зіграв в Суперлізі Парі-Матч у складі БК Одеса: провів 31 гру з середніми показниками 13,3 очок, 4,1 підбирання, 1,6 результативні передачі.
 
Пустозвонов є чемпіоном двох країн - України (2012 рік з БК Донецьк) та Румунії (2017 року з Клужем). У складі збірної України, за яку виступає з 2009 року, брав участь у чемпіонаті світу 2014-го року.
 
Після підписання контракту Пустозвонов відповів на кілька запитань.
 
Приємно повертатися додому. І звичайно, при виборі команди у мене був пріоритет - Київ-Баскет виступає в Лізі чемпіонів. Для мене це важливо. Це чи не найголовніша причина, чому я вибрав саме цей варіант. У нас зібралася дуже хороша група хлопців. Ми повинні об'єднатися в одну команду для досягнення загальних цілей. Все націлені на чемпіонський титул, і це теж дуже важливо.
 
-А новий тренер Айнарс Багатскіс?
 
Тренер теж дуже вагомий аргумент. З ним до цього я в клубах не працював, але довелося попрацювати разом на тренувальних зборах національної чоловічої збірної. Втім, я його знав раніше, коли Айнарс очолював Будівельник я тоді грав за Азовмаш. Мені дуже імпонувала його методика роботи. Та й потім я стежив за його діяльністю, коли він тренував збірну Латвії, коли він був в Маккабі.
 
- Твій досвід допоможе команді в матчах Ліги чемпіонів.
 
- Набагато цікавіше грати з командами високого рівня. А в Лізі чемпіонів немає слабких суперників. Хотілося б потрапити в груповий етап, це наступний крок. Від гри до гри - намагатися якомога далі пройти. У нас є завдання потрапити в груповий етап. На цьому шляху повинні пройти Капфенберг і Бургас в якому грав і Слава Кравцов.
 
Професійну кар'єру вихованець білоцерківського баскетболу почав в Києві, провівши шість сезонів у складі БК Київ. Далі Пустозвонов збагатив свій досвід виступами в провідних українських (Азовмаш, Донецьк Будівельник Динамо) командах, пробував свої сили в чемпіонаті Румунії і за океаном.
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.