Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
8956
0

Вулверхемптон — Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч АПЛ

Команду Сульшера чекає непростий виїзд до лігва «вовків»

Вулверхемптон — Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч АПЛ
Завершальний матч другого туру англійської Прем'єр-ліги між «Вулверхемптона» і «Манчестер Юнайтед» очікується як мінімум слабо передбачуваним. Манкуніанці останній раз вивозили очки з лігва «вовків» ще в березні 2012-го. Виною тому, звичайно ж, не упевнена гра «Вулверхемптона» вдома, а тривала відсутність команди в АПЛ.
 
Однак повернення «вовків» в еліту вийшло тріумфальним. Команда з ходу зайняла 7-е місце в минулому чемпіонаті, що дозволило їй поборотися за потрапляння в груповий етап Ліги Європи в нинішньому сезоні. Два раунди підопічні Нуну пройшли на одному диханні. Спершу було здолано північноірландський «Крусейдерс» (2:0 і 4:1), потім - вірменський «Пюнік» (двічі по 4:0). Тож «Вулверхемптон», вже будучи «на ходу», стартував у Прем'єр-лізі. І в першому турі добився виїзної нічиєї з «Лестером» (0: 0, при цьому гості виглядали як мінімум не гірше і навіть забили гол, який було скасовано після просомтра відеоповтору).
 
На відміну від «вовків», команда Оле-Гуннара Сульшера сезон почала тільки минулої неділі, але як! На «Олд Траффорд» був розгромлений «Челсі» (4:0), що не могло не порадувати уболівальників «червоних дияволів».
 
Проте, виїзд на «Молінью» обіцяє стати для МЮ вельми непростим. У минулому сезоні «вовки» вибили манкуніанців в чвертьфіналі Кубка країни, відвезли нічию з «Олд Траффорд», а вдома здобули перемогу. Загалом, зарекомендували себе незручним суперником. До того ж поки не відчувають проблем зі складом - всі найсильніші виконавці в розпорядженні Нуну. І єдине, що може тиснути на команду - це думки про майбутнє протистояння з «Торіно» в раунді плей-офф Ліги Європи. Перший, виїзний поєдинок відбудеться в Турині вже в четвер.
 
Сульшер не зможе розраховувати на Бейі, який вибув надовго. А прекрасний настрій після розгрому «Челсі» і бажання помститися за виліт з Кубка Англії повинні надати футболістам додаткову мотивацію.
 
Букмекери віддають перевагу МЮ, але ризикнемо спргонозувати, що одного гола гостям може і не вистачити для перемоги. Однак очки на «Молінью» «червоні дияволи» зобов'язані взяти.
 
Орієнтовні склади:
«Вулверхемптон»: Руй Патрісіу - Беннетт, Доерті, Болі, Коуді - Кастро, Моутінью, Дендонкер, Рубен Невеш - Хіменес, Кутроне.
«Манчестер Юнайтед»: Де Хеа - Ван-Біссака, Лінделеф, Магуайр, Шоу - Мактомінай, Погба, Джеймс - Лингард, Решфорд, Марсьяль.

 
19 серпня, понеділок
 
«Вулверхемптон» — «Манчестер Юнайтед»
Арбітр: Джонатан Мосс (Лідс, Англія)
Вулверхемптон. Стадіон «Молінью». 22:00
Телетрансляція: Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 1:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви
Футбол | 18 квітня 2024, 05:51 3
Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви

Андрій двічі відбив пенальті та допоміг Реалу пройти Манчестер Сіті у Лізі чемпіонів

Ман Сіті – Реал – 1:1 (пен 4:5). Лунін виграв серію пенальті. Відеоогляд
Футбол | 18 квітня 2024, 01:40 8
Ман Сіті – Реал – 1:1 (пен 4:5). Лунін виграв серію пенальті. Відеоогляд

Дивіться найцікавіші моменти матчу-відповіді головного єврокубка

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.