Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
2617
0

Еспаньол — Севілья. Прогноз і анонс на матч Ла Ліги

Перед «Зорею» «папужки» потренуються на оновленій «Севільї»

Еспаньол — Севілья. Прогноз і анонс на матч Ла Ліги
Минулий розіграш іспанської Ла Ліги команди завершили на соедніх рядках турнірної таблиці. «Севілья» фінішувала на 6-му місці, «Еспаньол» -на 7-м. Але ця незначна різниця дозволила «папужкам» першими з іспанських команд почати сезон.
 
«Еспаньол» пройшов вже два раунду Ліги Європи, впевнено розібравшись і з ісландським «Стьярнаном» (4:0 і 3:1), і зі швейцарським «Люцерном» (двічі по 3:0). Так що домашня зустріч з «Севільєю» стане генеральною репетицією перед першою зустріччю раунду плей-офф Ліги Європи. Уже в четвер команду чекає домашній поєдинок з луганською «Зорею».
 
Як бачимо, Давид Гальєго, який очолив команду в червні, вже встиг прищепити своїм підопічним якусь зіграність. А ось що твориться в «Севільї», поки зовсім неясно. «Нервіонци» показували непогані результати в контрольних поєдинках. Обігравали, зокрема, «Шальке», «Ліверпуль», «Евертон».
 
Однак було це до того, як команду тільки за останні два тижні покинули 6 футболістів. А всього «Севілья» розлучилася з 14-ма (!) Гравцями. Прийшов теж чимало, але ясно, що процес їх «притирання» один до одного і вливання в ігрові схеми Юлена Хулен Лопетегі зажадає часу. Тому перший офіційний поєдинок сезону може прояснити деякі нюанси: як буде грати оновлена ​​«Севілья».
 
Зрозуміло, що з «Еспаньолом», який вже на ходу, «нервіонцам» буде непросто. І те, що «папужки» все ж будуть тримати в умі майбутню зустріч з «Зорею», в деякій мірі має буде полегшити життя команді Хулен Лопетегі. Крім того, «Севілья» в останні роки непогано грає проти «Еспаньола». Три останніх очних протистояння завершилися її перемогою, а «біло-блакитні» востаннє перемагали ще в січні 2017 го.
 
У будь-якому випадку, буде цікаво подивитися і на майбутнього суперника української команди в Лізі Європи, і на оновлену «Севілью».

18 серпня, неділя
 
«Еспаньол» — «Севілья»
Арбітр: Хуан Мунуера (Аліканте)
Барселона. Стадіон «Корнелья-Ель Прат». 20:00
Телетрансляція: «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.