Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Футзал. Збірна України
| Оновлено 17 серпня 2019, 12:19
2174
0

Одегов оголосив склад, який візьме участь в Montaigu Futsal Cup

Турнір пройде у Франції 23-24 серпня

| Оновлено 17 серпня 2019, 12:19
2174
0
Одегов оголосив склад, який візьме участь в Montaigu Futsal Cup
АФУ
Юнацька збірна України (U-19) зіграє на міжнародному турнірі «Montaigu Futsal Cup», який проходитиме у Франції з 23 по 24 серпня.
 
Для участі у ньому Віталій Одегов викликав таких гравців:
 
Воротарі: Микола Гуйван («Ураган-2-КФВ»), Дмитро Щипчик («Продексім-2»)   
 
Універсали: Владислав Завертаний, Мар'ян Масевич, Петро Сенюк, Олег Негела, Владислав Сорокін (всі – «Ураган-2-КФВ»), Едуард Нагорний («Авангард»), Едуард Волков, Данило Бєлан (обидва – «Продексім-2»), Денис Бланк, Максим Сехов (обидва – «ІнБев»), Ярослав Квасній, Ігор Тимців (обидва – «Енергія»).
 
У рамках першого дня «Montaigu Futsal Cup» підопічні Віталія Одегова зіграють з португальськими однолітками. Зустріч відбудеться 23 серпня о 18:00.
 
Наступного дня українці гратимуть у поєдинку за 3 місце або ж у фінальній зустрічі. Їхній суперник визначиться за підсумками протистояння у парі Франція (U-19) – Іспанія (U-19).
 
Нагадаємо, що українскька команда готується до Євро. Сама фінальна частина ЧЄ проходитиме 8—14 вересня в латвійській Ризі. За підсумками жеребкування українці потрапили до групи В, де зустрінуться з Хорватією, Іспанією та Голландією. 
 
Нагадаємо, що наприкінці березня завершилися поєдинки основного раунду відбору до континентальної першості. Одним із переможців груп стала юнацька збірна України, яка фінішувала вище за Бельгію, Румунію та Македонію.
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.