Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:28
1940
0

Арсенал - Бернлі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинком в Лондоні стартує другий тур англійської Прем'єр-ліги

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:28
1940
0
Арсенал - Бернлі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
ФК Арсенал

Обидві команди з перемог розпочали чемпіонат. Підопічні Унаї Емері в виїзному поєдинку проти традиційно зручного для себе «Ньюкасла» здобули мінімальну перемогу. Поєдинок вийшов непростим для «канонірів», але точний удар П'єр-Емеріка Обамеянга приніс гостям три очки.

«Бернлі» в свою чергу досить несподівано відрядив три м'ячі в ворота «Саутгемптона». Команда Шона Дайча традиційно непогано грає на своєму стадіоні, а ось на виїзді в минулому сезоні у «бордових» була не найпривабливіша статистика: тільки чотири перемоги при десяти поразках і п'яти нічиїх.

У команди Емері третій результат в минулому сезоні по матчах на своєму полі. За цим показником «Арсенал» поступився тільки двом лідерам - «Манчестер Сіті» і «Ліверпулю». «Каноніри» здобули 14 перемог, три матчі звели до нічиєї і двічі програли. Чудова статистика у «Арсеналу» і в поєдинках з «Бернлі» - 9 перемог в 9 останніх матчах. У минулому сезоні обидві зустрічі завершилися з однаковим рахунком 3:1.

Цілком ймовірно, що в поєдинку з «Бернлі» відбудеться повноцінний дебют найдорожчого придбання «канонірів». У поєдинку з «Ньюкаслом» Ніколас Пепе з'явився в кінцівці зустрічі і залишив непогане враження. Емері вражений, як новобранець працює на тренуваннях і може випустити його з перших хвилин. Відновився після хвороби Месут Озіл, а Роб Холдінг повернувся в загальну групу після травми коліна. Зате під питанням участь в матчі Граніта Джака. Точно не зіграють Бельерін, Тірні і Мавропанос.

«Бернлі» навряд чи буде змінювати переможний склад. Хіба що повернеться до складу Тейлор, який пропускав матч зі «святими». У лазареті Роббі Бреді і Стівен Дефур. Також поки індивідуально займається Дрінкуотер - його форма далека від оптимальної.

«Арсенал» сподівається почати кампанію в чемпіонаті з двох перемог поспіль, чого не траплялося з «канонірами» з сезону 2009/10. Навряд чи «Бернлі» здатний цьому перешкодити. На «Емірейтс» хлопці Унаї Емері повинні перемогти. Не виключено, що крупно.

Орієнтовні склади: 

«Арсенал»: Лено - Монреаль, Папастатопулос, Чемберс, Мейтленд-Найлз - Гендузі, Джака, Себальос - Обамеянг, Пепе, Ляказетт.

«Бернлі»: Поуп - Пітерс, Мі, Тарковського, Лоутон, Гудмундссон, Корк, Вествуд, Макніл - Вуд, Барнс.

17 серпня, субота

«Арсенал» — «Бернлі»
Лондон. Стадіон «Эмирейтс». 14:30
ТВ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
 Арбитр: Майкл Дін
Прогноз Sport.ua — 3:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.