Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 вересня 2019, 10:10
35288
43

Ігор, продай клуб. Реакція читачів Sport.ua на нового тренера Динамо

Друге пришестя Олексія Михайличенка викликало небувалий резонанс

| Оновлено 03 вересня 2019, 10:10
35288
43
Ігор, продай клуб. Реакція читачів Sport.ua на нового тренера Динамо
ФК Динамо Київ. Олексій Михайличенко
У четвер, 15 серпня, київське «Динамо» представило нового старого головного тренера Олексія Михайличенка. 56-річний фахівець змінив на цій посаді Олександра Хацкевича, який хоч і виграв з киянами два Суперкубки України, але навряд чи був у фаворі у більшості фанів столичного клубу.
 
На щастя, чи на жаль, про кандидатуру Михайличенко повідомлялося ще вчора (між іншим, інсайд Sport.ua - прим.), Серцевих нападів в таборі уболівальників «біло-синіх» сьогодні уникнути вдалося, хоча стільці, сприйнятливі до температурних перепадів, могли серйозно постраждати. За добу в пресі миготіли безліч прізвищ, пізніше число кандидатів скоротилося, але більшість варіантів можна було описати розширеною версією аксіоми Ескобара.
 
Для початку давайте згадаємо першу реакцію на вчорашнє звільнення Хацкевича. Деякі вболівальники не могли повірити своєму щастю, але багато хто розумів, що головний претендент на пост наставника «Динамо» навряд чи їх порадує. Про смаки, як то кажуть, не сперечаються, але в цьому питанні вони у Ігоря Михайловича Суркіса дуже специфічні.
 
 
Євген Кошовий поки трохи сируватий для тренерства, хоча якщо за нього попросить Дмитро Гордон, все може бути.
 
Але повернемося до теми. Для всіх, хто до сих пір намагався з точки зору елементарної логіки пояснити дії президента «Динамо», було досить непросто скласти хитромудрий пазл. Робити це категорично не слід, інакше можна почати посміхатися частіше, ніж зазвичай.
 
Підходимо до найцікавішого. Зі швидкістю 200 коментарів/год читачі Sport.ua обглодали обличчя Михайличенка оцінили плюси і мінуси другого пришестя Михайличенка. Напевно, про плюси - це перебільшення, але багато хто поки не хоче робити поспішних висновків.
 

Висновки і справді робити зарано, але перспективи світять приблизно такі.
 

Закінчуємо традиційною пропозицією для президента киян, яка звучить тим наполегливіше і частіше, чим слабкіше грає улюблена багатьма команда.

Оцініть матеріал
(56)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мічел оцінив нічийний матч Жирони, в якому українці відзначилися асистами
Футбол | 11 травня 2024, 01:30 0
Мічел оцінив нічийний матч Жирони, в якому українці відзначилися асистами

10 травня «червоно-білі» втратили перемогу в поєдинку 35-го туру Ла Ліги проти «Алавеса» (2:2)

Україна обіграла Францію й посіла перше місце в групі ЧЄ-2024 із socca
Інші види | 10 травня 2024, 23:59 2
Україна обіграла Францію й посіла перше місце в групі ЧЄ-2024 із socca

Суперником України у 1/8 фіналу буде команда Німеччини

Коментарі 43
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
russol30
З роками Суркіс все більше дуріє)
Aleks Maydan
Читаю коментарі т.з. спеціалістів Іщенко,Саленко та ін.і накриває почуття що це дурний сон...Ці специ розказують що Михайличенко наведе порядок,як гаркне на футболістів та інше...А тактикою в команді хто буде займатись,а стратегією?Ви може б спочатку на курси тренерів в Європу з'їздити,послухати б в який футбол в світіі грають?На дворі двадцять перше сторіччя,а вони замість тренера пугало старе яке буде гарчати на футболістів вертають...І такі самі старезні в плані футболу опудала з динамівськив серцем вихваляють Михайличенка який він "красавец"...Це просто піпец якийсь...🙄
NikolayMaltsev
Хотелось, чтобы после вылета Динамо из ЛЧ, Игорь сдержал обещание и уволил физрука. И он это сделал. Но все мы не учли того, что Игорька жизнь ничему не научила. Продолжать делать ставки на «динамовские сердца», наблюдать из года в год, что это не работает - иначе как мазохизмом это не назовёшь.
solart1964
Ну а теперь немного размышлений от незаинтересованного лица. Вернее все-таки заинтересованного. Потому как я, как нормальный болельщик, а не хейтер, понимаю, что сильное Динамо - это сильный Шахтер. Без сильного Динамо не будет никакой конкуренции на внутренней арене и движения вперед - на европейской. К тому же, унылое выступление когда-то славного клуба на европейской арене может в итоге отбросить нас в рейтинге назад и тогда уже даже первой команде придется преодолевать сетку. Что касается Суркиса. Варианта два. Либо у него нет денег, либо нет мозгов. Либо и то, и другое. Если деньги есть, но он упорно верит только динамовским сердцам, то есть смысл усомниться в его адекватности. Даже самый глупый человек, наступая на одни и те же грабли в течении 20 лет, должен понять, что стоит их уже обойти когда-то. Если банально нету денег, то все-равно не киевский тренер вряд ли бы стоил на много дороже, чем Михайличенко. Правда последним можно манипулировать. Может в этом суть проблемы. Судя по обрывочным сведениям, которые просачиваются из кулуаров великого клуба, ИМ любит все решать сам. Т.е. тренируют одни, а покупают, назначают и сажают в запас - другие, не будем показывать пальцем. В связи с чем у меня к Игорю Мийхайловичу есть предложение.. Доверить все-таки команду специалистам, которые смогут ее поднять с высот украинского дна, а самому потренироваться в ФИФА на приставке. ДУмаю, так и пользы всем больше будет, и моральное удовлетворение всех посетит..)
Kemble
Очень жаль, нужно вырвать любимую команду из лап барыг-шизофреников
Max123
Похоже сурки работают по конспектам курченка - тупо закапывают клуб. Только эти еще более извращенно, медленно душат до полной потери пульса.
футфан
Было бы смешно, если бы небыло так грустно...
«УАФ– М а ф і я!»
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Xron7777
Шел 2030ый.главный тренер Динамо Цыганков.
Olexandr Olexandrov
Шизофренія по Ейнштейну просто якась
Ptiza
Больно на это всё смотреть , как некогда грозный и славный клуб превращается в игрушку наркомана президента да ещё и любителя ставок , пока он не продаст клуб настоящему фанату своего дела ничего не будет .
mikmir1
Летів тільки ноутббук. Вболівальник ФК "Шахтар". Знайдіть ТРЕНЕРА !!!
Стоян Ангелов
Сурок-джуниор красава! Уверенно ведёт клуб на дно, чему я очень рад!
После того, как старшой убил мой "Металлист".
Макс Руденко
Цікаво, коли виставлять такіж самі коменти що до єдиного пулу в УПЛ, щоб раз і на завжди заткнути Денисова й його футболи???
avtv5555
Суркисы продадут только в том случае если их бизнес будет на грани банкротства и уже не будет возможности содержать клуб. Вопрос в другом серьезных покупателей из-за рубежа не предвидеться, кому интересен чемпионат Украины если к примеру можно купить английский Болтон или Вулверхемптон и сделать из него суперклуб. Кто из наших толстосумов -????. Возможно Ярославский, но тогда как же Харьковский футбол.
Al Zolo
Динамовские сердца наконец выполнят задачу вывода клуба в перший дивизион
AЛВ
Суркіси продайте клуб Динамо (К),якщо фінансові проблеми.!!!
Ag1077
Страшно уже просто, ужас какой-то. Нет Металла и Днепра, так, что 2-е место в кармане и Супперр Кубок скорее всего. а Игорьку больше не надо.
Віктор Яручик
А далі Сабо, Фоменко...
Андрей Оковатов
Если четно, думал что тренером станет Вернидуб.