Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 серпня 2019, 15:08
7172
14

МОРАЛЕС: «Вся структура Динамо працює неефективно»

Відомий футбольний коментатор про звільнення Олександра Хацкевича

| Оновлено 16 серпня 2019, 15:08
7172
14
МОРАЛЕС: «Вся структура Динамо працює неефективно»
ТК Футбол. Роберто Моралес
Відомий футбольний коментатор Роберто Моралес прокоментував звільнення головного тренера «Динамо» Олександра Хацкевича і поділився думками про майбутнього наставника.
 
«Те, що звільнення Хацкевича мало відбутися, це очевидно. Команда не виконала завдання потрапити в Лігу чемпіонів, має вже проблеми в чемпіонаті України, поступившись «Шахтарю». Проблем дуже багато зі старту сезону, тут все логічно. Відносно того, що буде, то не думаю, що у «Динамо» найближчим часом будуть позитивні зміни.
 
На жаль, така клубна політика, вся структура «Динамо» працює неефективно, хоча хороші футболісти, які могли б прогресувати, на даний момент в першій команді є. Чому так довго не було цієї відставки? Може бути багато чинників. Зокрема, це ще і питання того, наскільки президент і тренер розуміють один одного, чи є у них взаєморозуміння. Але головна проблема, як мені здається, не звільнити, а знайти кого-то другого. Кандидатура наступника?
 
Точно не може і не буде Луческу, це вже спростували. Також не буде і Маркевича. Це очевидні речі, які виходять із специфіки взаємовідносин в нашому футболі. Відносно інших - можливо. У запрошенні іноземного тренера дуже багато питань, тому що, якщо хочеш іноземного тренера, ти повинен йому давати, якщо відверто говорити, дуже хороші умови, набагато більший контракт, ніж був у того ж Хацкевича. В Україну їдуть тільки за гроші, за великі гроші», - сказав Моралес.
 
 
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Сейв Луніна в серії пенальті може стати найкращим на тижні в ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 05:12 1
ВІДЕО. Сейв Луніна в серії пенальті може стати найкращим на тижні в ЛЧ

Андрій допоміг Реалу обіграти пройти Манчестер Сіті в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Тренер Зорі: «Було видно, що суддя хотів допомогти Шахтарю»
Футбол | 18 квітня 2024, 18:45 23
Тренер Зорі: «Було видно, що суддя хотів допомогти Шахтарю»

Младен Бартулович – про матч проти «Шахтаря»

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виктор Масенко
Селекция у Динамо работает просто "отлично".)) Ну кто виноват, что такой игрок как Самбрано ни одного матча за Динамо не провёл только из за того, что он не освоил белорусский.)
Vladimir Voxa
Суркису уже давно нужно назначить на место гендиректора человека который разбирается в футболе,а не тормозить самомо футбол в Динамо и особенно в Украине.А если сам ничего не понимает в футболе пусть продаст клуб и не позорит Украину.
Vgfxdr Jgvv
Гонору почему-то было до начала сезона достаточно, что и чемпионство будет и в лч пройдем, дескать готовы и пора уже, а в итоге полный просер вышел.
Дмитрий Стаж
Почему у Днепра был иностранный тренер Рамос, у Шахтера тренера иностранные начиная Невио Скала, Бернд Шустер, Луческу...и заканчивая Паулу Фонсекой, и Каштру. Почему Динамо не приглашает зарубежного специалиста....потому что внутри Динамо сама проблема, а именно в его руководстве вся проблема. Будут и дальше провалы везде ЧУ и еврокубках пока Сурок рулит ДК.
Володимир Дуць
Структура клубу. дійсно, працює ненайефективніше. Розуміє це, на мій погляд, і сам Суркіс. Але на радикальні зміни не наважується. А можливо (що реальніше) - у нього просто немає на це можливості.
На сьогодні, давайте будемо об'єктивні, які можливості у цієї команди? Нав'язувати суперницво "Шахтарю", іншими словами - друге місце завжди гарантоване; прохід першого етапу ЛЄ (теж. практично, гарантований), далі - як повезе.
Ці завдання команда вирішувала з Хацкевичем, вирішить і з Михайличенком, або Заваровим (і т.д.). Зате ніякої перебудови, ломки, революціїї...
smalexs
Спасибо, в точку. Совпало с моим понимание
movkli
короче виноват Шаблий, а не Хацкевич...
zahar12
это правда. но не тебе кротовский гастарбайтер на эту тему рассуждать. твой любимый анал эффективен только в условиях отсутствия конкуренции и карманного футбола. Ринат Леонидович форэва!