Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 15 серпня 2019, 00:42
1829
0

Арне СЛОТ: «АЗ Алкмаар звик грати на штучній траві»

Коуч голландського клубу планує створити перевагу в полі проти «Маріуполя»

| Оновлено 15 серпня 2019, 00:42
1829
0
Арне СЛОТ: «АЗ Алкмаар звик грати на штучній траві»
ФК Маріуполь. Арне Слот
Головний тренер АЗ «Алкмаар» Арне Слот на передматчевій прес-конференції перед грою-відповіддю його команди в Гаазі в кваліфікації Ліги Європи проти «Маріуполя» розповів:
 
«Ми спеціально прибули на стадіон «Карс Джинс» раніше для того, щоб звикнути до нових умов. В першу чергу, хочу відзначити гостинність ФК «Ден Хаг». А також ту величезну роботу, яку вже виконали співробітники АЗ. За короткий термін вони постаралися перетворити «Карс Джинс» в нашу домашню арену.
 
Також ми розраховуємо на підтримку наших уболівальників. Я чув, що 8–9 тисяч чоловік приїдуть на гру з Алкмаара. Це було б фантастично. Штучне поле? Наші хлопці звикли грати на штучній траві. Ми регулярно граємо в чемпіонаті на подібних полях. До того ж у нас на базі є поле зі штучною травою. Головним в матчі буде не поле, а дії футболістів.
 
Суперник? В Одесі ми побачили, що вони намагалися надати на нас тиск на початковій фазі атак, але потім ми змогли вийти з-під їх пресингу і контролювати м'яч. Завтра я очікую такої ж гри. Було б непогано, якби ми знову змогли створити перевагу в поле і реалізувати свої моменти. Так, нам би хотілося б вирішити все в першій грі, але у мене хороші передчуття на рахунок завтрашньої гри. У нас немає недооцінки суперника, але ми впевнені в своїх силах».
 
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.