Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 серпня 2019, 01:33
8243
4

Ігор ЦИГАНИК: «Грімм з УПЛ вели абсолютну аферу, шулерську гру»

Журналіст вважає, що безсовісна команда Грімма намагалася замилити очі

| Оновлено 15 серпня 2019, 01:33
8243
4
Ігор ЦИГАНИК: «Грімм з УПЛ вели абсолютну аферу, шулерську гру»
Football Hub. Ігор Циганик
Український спортивний журналіст Ігор Циганик в авторській передачі «Циганик Live» розповів про своє бачення ситуації з єдиним телепулом в УПЛ:
 
«Програмні оголошення Грімма – це була спроба замилити очі і передати права на весь український футбол в одні руки. Все, що обіцяв Грімм – не виповнилося. Спочатку був оголошений тендер на виробництво, група компаній 1+1 подавала заявку і мала великі шанси на перемогу. Але коли стало відомо, що група 1+1 може виграти виробництво всіх матчів чемпіонату України, чомусь тендер скасували. Просто не провели.
 
Після цього почали говорити про проведення тендера з продажу прав. Почалися руху в бік монополії. У групі 1+1 вирішили, що не братимуть участі, оскільки всі її пропозиції відхилили. Було схоже, що тендер – це легалізація передачі прав на весь український футбол одному телетранслятору. І бути ширмою група компаній 1+1 не захотіла. І не тільки. Всі інші телеканали, яким УПЛ пропонувала участь в тендері, також відмовилися. І не тільки українські, а й зарубіжні, тому що відчули запах поганого театру.
 
Думаю, буде офіційна позиція від групи 1+1. Я не виключаю можливості, що 1+1 та клуби будуть розглядати можливість подачі позову до цивільних судів на поведінку Грімма та його команди на виборах і на організації тендерів на продаж телеправ. Це була абсолютна афера, шулерська гра. Тендер і всі інші учасники повинні були стати ширмою, щоб передати права в руки одного телетранслятора. Я думав, знайдуться здорові голови в УПЛ, щоб спробувати знайти компроміс. Але з огляду на те, що готуються позови, можна говорити точно, що іншого виходу немає. Совісті у цих людей просто немає».
 

Джерело Циганик LIVE
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bsdmk13
В это можно поверить!
tima fialko
А чогож відразу 1+1 гласно не оприлюднив вимоги до Гримма,УПЛ,а вийшов мовчки з тендера?Халяви хотіли,думали ваш Зелений переміг і правила тепер по барабану?Поплачь Циган,тобі за це платять.