Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 серпня 2019, 17:08
21251
8

Віктор ВАЦКО: «Спочатку всі сміялися: Дудь на мінімалках»

Спортивний журналіст розповів, чому залишив телеканали «Футбол 1/2»

| Оновлено 13 серпня 2019, 17:08
21251
8
Віктор ВАЦКО: «Спочатку всі сміялися: Дудь на мінімалках»
ТК Футбол 1/2. Віктор Вацко
Український коментатор Віктор Вацко розповів, чому залишив телеканали «Футбол 1/2». Спортивний журналіст вирішив займатися особистим проектом «Вацко Light»:
 
«Коли журналіст іде з медіа, він повинен щось писати? Я прийшов на канал, подякував усім, Денисову подякував. Є така приказка: «Чим голосніше весілля, тим скандальніше розлучення». Хто знає, як буде завтра, як воно повернеться, де ми будемо працювати, де ми будемо жити, що ми будемо робити. Мені не подобається цей шум, цей весь кіпіш. Саша Денисов написав, і я йому вдячний за ці слова, які він написав.
 
Хочу сконцентрувати свою увагу на проекті, який у мене є в YouTube. Мені цікаво спробувати вийти з певної зони комфорту, спробувати якісь нові речі, чогось нового повчитися. Слова, які каже мій продюсер – я навіть не чув таких слів. Мені зараз цікаво. Хочеться робити ці речі нормально, якісно, ​​для цього потрібно більше уваги приділяти. Подивимось, що вийде. Насправді, я не можу сказати, що у мене велика кількість вільного часу зараз має з'явитися. Літо зараз, ще трохи риболовлі, і все, вперед. Осінь, весна – у мене взагалі практично вихідних не було.
 
Всі говорять: «Ти коментував збірну, «Шахтар» в Лізі чемпіонів». Я коментував матчі «Десна» – «Олімпік, «Ворскла» – «Чорноморець». Коментував різний футбол абсолютно. Я не шукаю переглядів, уваги. Якщо мене ставлять на матч, ми ж не обговорюємо, хто буде. Я ж не приходжу і не кажу: «Поставте мене на матч збірної або «Шахтаря». Я не прошу цього, тому що є таких як я, ще 8 осіб. Давайте зараз ще кожен буде приходити та просити: «Постав мене на той матч». Це буде бардак, колективу не буде як такого, буде просто шум.
 
Я не бачу особливого приводу якогось, щоб пояснювати, чому я прийняв таке рішення. Воно стосується мене, мого життя, моєї сім'ї. Мені зараз цікавий проект, який ми почали, і з якого всі сміялися спочатку: «Хі-хі, ха-ха, Дудь на мінімалках». Парадокс в тому, що я не бачив жодного випуску Дудя до того моменту, як ми запустили цей проект. У мене був проект на «Радіо Вєсти», і в силу політичних обставин він завершився. Ми почали думати, як далі розвиватися, що можна робити далі.
 
Я вважаю, що коли ти тільки коментатор – вигораєш, зациклюєшся. Треба шукати щось нове, в міру своїх можливостей, для самовираження, щоб цікавіше було. Ось наприклад, ми ловимо коропа. У чому інтерес ловити рибу і відпускати? Знаєш, як у комп'ютерній грі. Проходиш етапи, ловиш рекорд свій. У тебе рекорд сьогодні 10 кілограм, завтра – 12, післязавтра – 15, потім завдання – зловити 25. В тому інтерес, в тому драйв. Так само тут. Просто ми дійшли до такого періоду, коли поєднувати вже неможливо було для мене.
 
Чому «Вацко Light» не було на телеканалі? Купа ефірного часу, не купа. По-перше, це не до мене питання. По-друге, таке питання не стояло, тому що на каналі є ідентичний проект – «Моя гра з Аллою Бублій». І як? Я не хочу робити такий телевізійний формат. Я не намагаюся комусь щось довести. Матюки? У мене все вони запікані, тому що мене дивиться мій син. Я не хочу нікому нічого доводити, не бачу в цьому сенсу. Я собі роблю проект, від якого отримую задоволення. Або не отримую задоволення, тому що часом буває штанга, буває лажа, хоча це нормальне явище для людей, які щось роблять».
 

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: Бєлік ударив 70-річного Іщенка після гри Шахтар U19 – Динамо U19
Футбол | 10 травня 2024, 22:37 22
Джерело: Бєлік ударив 70-річного Іщенка після гри Шахтар U19 – Динамо U19

Юніори донецького «Шахтаря» програли київському «Динамо» з рахунком 1:2

Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів
Футбол | 10 травня 2024, 04:50 1
Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів

Тоні Кроос брав участь у фіналах двічі з Баварією та вп'яте з Реалом

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dig_sum
Ну хоть не Шарий на минималках
Саша Яковенко
Віктор ВАЦКО: «Спочатку всі сміялися: Дудь на мінімалках»
____________________________________________________________
Вітя, глянь кіноху "Часті тєла" і усілякі "Та то таке" залишаться у тебе далеко позаду.
dedpixto
у меня Вацко одно время даже был рингтоном, где кричал: "Марко! Марко! Марко! Та це ж гол!", прикольно было)) а личный проект? дай боже нашому теляті та вовка піймати
Vgfxdr Jgvv
А ща что говорят?
tima fialko
Вацко,ну якщо не тобі,то кому ж тоді висловитись мовою?Розчарований
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил