Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
4150
0

Віктор СКРИПНИК: «Підсилення, напевно, закінчилося»

Головний тренер луганської «Зорі» - про матч з «Колосом»

Віктор СКРИПНИК: «Підсилення, напевно, закінчилося»
ФК Зоря. Віктор Скрипник
Головний тренер луганської «Зорі» Віктор Скрипник розповів про перемогу над «Колосом» (3:1) і роботу в Україні.
 
- Як вам працюється в Україні після благополучної Німеччини?
- Німеччина - це та країна, де все починається з вішалки. Футбол теж починається з вішалки. На недоліки, які є тут, дивлюся по-філософському. Я футбольна людина. Мені важливо працювати з хлопцями. Приїжджати на стадіон. Звичайно, хочеться бачити вболівальників, які знаходяться на стадіоні, перед собою. А попереду ти бачиш порожню трибуну ... Три дні тому в Болгарії була відмінна атмосфера. Хотілося б, щоб на нашому стадіоні теж було стільки вболівальників. Сподіваюся, що від гри до гри глядачів буде на «Славутич-Арені» все більше і більше.
 
Я ніколи не говорив, що не повернуся в Україну. Боявся втратити шанс потренувати команду в нашій країні. Європа є Європа. Я там вже побував, а тут ще не тренував.
 
Зараз я хочу просто насолоджуватися роботою з прекрасними хлопцями, з амбітною командою, яка хоче стати тією силою, яка буде хоча б «грозою» для лідерів чемпіонату. До цього ми хочемо прийти.
 
- Чи можливо ще посилення вашої команди?
- Посилення, напевно, закінчилося. Якщо не дай Бог, хтось отримає травму, а трансферне вікно буде відкрите, тоді будемо розмовляти з керівництвом.
 
- З тих ігор, які ви вже провели, яка була найскладніша?
- Перший тайм гри проти «Дніпра-1» був дуже рухливим. Потім вони чомусь «стали» і думали, що зможуть перемогти нас мінімально. Поки «Будучност» не викреслила себе з Ліги Європи, отримавши дві червоні картки, теж було непросто. Вони помилилися з вибором тактики, коли ми зустрічалися з ними в Чорногорії. Приїхали в Запоріжжя, були агресивними. Потім ми забили, вони засмутилися і отримали два видалення.
 
«Колос» обіграти теж дорогого коштує. Нам не подарували перемогу. Потрібно було шукати свої шанси попереду. Це дуже симпатична команда. Дві їх стартові перемоги не випадкові, - сказав Скрипник.
 
 
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.