Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 серпня 2019, 01:10
3933
2

Жуліо СЕЗАР: «Олімпік посилять чотири новачки»

Головний тренер «Олімпіка» прокоментував поразку донецького клубу в матчі з «Олександрією»

| Оновлено 11 серпня 2019, 01:10
3933
2
Жуліо СЕЗАР: «Олімпік посилять чотири новачки»
ФК Олімпік. Жуліо Сезар

Наставник «Олімпіка» прокоментував матч 3-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому його команда на виїзді мінімально поступилася «Олександрії» (1:2):

«Олександрія» - дуже хороша команда. Особливо вони сильні вдома. Сьогодні ми виконали велику роботу. Не вважаю, що фол Романа Вантуха в моменті з вилученням тягнув на другу жовту картку. Я буду переглядати цей епізод. Сьогодні ми не заслуговували на поразку. Мінімум - нічия була б справедливим результатом. Я задоволений тим, як виглядала моя команда. Я бачу, що «Олімпік» здатний додати і дати результат. Ми продовжимо працювати в цьому напрямку. Я бачу, що футболісти розуміють нашу філософію, вони виконують все, що ми від них вимагаємо. Сьогодні у мене немає претензій до гравців. Вони виклалися на 100%.

Гра, яку показує наша команда не може не подобатися. Ми не намагаємося позбутися м'яча. «Олімпік» творить, розігрує м'яч, вступає в пресинг. Нам не вистачає удачі в завершальній стадії атаки, але це прийде, ось побачите. Крім того, нас чекає ще підсилення. На підході 4 новачки, які, безумовно, посилять нашу команду. Сподіваюся, це станеться на наступному тижні».

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VVV
Нічого вам не допоможе.Цій команді давно пора відправитися в нижчі дивізіони,або ще краще припинити існування.Ганьба українського футболу.
Forever_young_14
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил