Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 серпня 2019, 11:26
2588
3

ГУСЄВ: Вірю в перемогу Динамо над Шахтарем і вихід в наступний раунд Л

Екс-гравець київського клубу поділився очікуваннями від майбутніх матчів

| Оновлено 10 серпня 2019, 11:26
2588
3
ГУСЄВ: Вірю в перемогу Динамо над Шахтарем і вихід в наступний раунд Л
ФК Динамо Київ. Олег Гусєв
Легендарний гравець київського «Динамо», а нині помічник старшого тренера «Динамо» U21 Олег Гусєв поділився очікуваннями від домашніх ігор «біло-синіх» з «Шахтарем» і «Брюгге».
 
«Матчі між «Динамо» і «Шахтарем» завжди мали особливий статус. І 10 років тому, і зараз це український футбол вищого рівня. Гра з «гірниками», що запам'яталася мені найбільше - це «Золотий матч» в 2006 році, коли долю всього чемпіонату вирішував один поєдинок. Там було загострення пристрастей і емоцій. На жаль, тоді програли. А так, всі матчі з «Шахтарем», які навіть не вирішували нічого, проходили з боротьбою і вилученнями.
 
Сподобався останній поєдинок між «Динамо» і «Шахтарем» в рамках Суперкубка України. Головне, що ми виграли. Сподіваюся, що і в суботу здобудемо позитивний результат. Якби обіграли «Брюгге» на виїзді, був би емоційний фон інший. Але багато хлопців вже досвідчені. Сподіваюся, динамівці навчилися перебудовуватися з Єврокубків на чемпіонат і вийдуть з настроєм на перемогу. Всі прагнемо до чемпіонства в новому сезоні і працюємо над цим.
 
Вірю в перемогу «Динамо» над «Шахтарем», і в те, що команда пройде до наступного етапу Ліги чемпіонів. Гра з «Брюгге» буде при рідних трибунах, прийде велика кількість уболівальників, які будуть надихати динамівців. У бельгійців нічого надприродного не побачив. Ця команда по зубах «Динамо». Все залежить від наших футболістів» - сказав Гусєв.
 
Нагадаємо, що в суботу, 10 серпня, «Динамо» в центральному матчі третього туру української Прем'єр-ліги зіграє на НСК «Олімпійський» проти донецького «Шахтаря». Початок о 17:00.
 
А на наступному тижні, 13 серпня, о 20:30 за Києвом команда Олександра Хацкевича прийме «Брюгге» в матчі-відповіді третього кваліфайну Ліги чемпіонів. У першому матчі бельгійський клуб здобув мінімальну перемогу (1:0).
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
SamojlovS
В одном можно Олега понять и поддержать: если ТРЕНЕР будет без веры в победу своей команды, то уж команда тогда такое покажет...
А коуч - должен заражать своих подопечных уверенностью даже тогда, когда ВООБЩЕ ВСЕ - против них (и счет, и силы, и противник).
Потому - в матче с Шахтером - пожелаю, чтобы победил сильнейший (а не так, как в суперкубке).
А вот в еврокубке... - желаю 2:0 и ПОБЕДЫ Динамо!
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Odinokij
Хороший был футболист,но гниловатый и это на всю жизнь