Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 23 вересня 2019, 01:09
5926
1

Дмитро Митрофанов – Рафал Яцкевич. Прогноз і анонс на бій

Любителів боксу чекає цікаве шоу 10 серпня в Києві

| Оновлено 23 вересня 2019, 01:09
5926
1
Дмитро Митрофанов – Рафал Яцкевич. Прогноз і анонс на бій
Укрінформ. Митрофанов та Яцкевич
У суботу, 10 серпня, в рамках вечора боксу VIP Boxing Party в Києві в розважальному клубі Caribbean Club відбудеться 8-раундовий поєдинок в першій середній вазі між українцем Дмитром Митрофановим (5–0–1, 3 КО) та досвідченим поляком Рафалом Яцкевичем (50–24–2, 22 КО).
 
Бекграунд
 
29-річний уродженець Чернігова Дмитро Митрофанов за свою любительську кар'єру ставав чемпіоном літньої Універсіади 2013, бронзовим призером чемпіонату Європи 2011 та дворазовим чемпіоном національної першості (2008, 2012). У 2017 році Дмитро дебютував в профі-боксі і зараз виступає під егідою K2 Promotions. На профі-рингу боксер провів 6 поєдинків, здобув 5 перемог (три з них нокаутом) і 1 зустріч завершилася внічию. У своєму останньому бою 20 квітня Дмитро Митрофанов в яскравому стилі здолав іспанського бійця Хорхе Вальєхо, відправивши його в нокаут у другому раунді.
 
42-річний поляк Рафал Яцкевич чотири рази ставав чемпіоном Європи за версією EBU. Його профі-кар'єру, яка стартувала в 2001 році, нагадувала американські гірки, перемоги чергувалися з поразками. І до топ-вершин світових рейтингів польський боксер так і не дістався, хоча і володів другорядними поясами.
 
Тричі Рафал зустрічався з українськими бійцями: в далекому 2001 році першої поразки поляку завдав по очках киянин Юрій Нужненко, через півроку Артур Атаджанов поступився Яцкевичу за суддівськими записками, і в 2006 році Юрій Цибенко в Польщі достроково програв господареві рингу в 4-му раунді з шести. Потрібно відзначити, що з 2014 року поляк не виграє майже нічого: 4 перемоги над слабкими співвітчизниками і аж 13 поразок. Рафал зараз йде на серії з п'яти поразок, але рукавички на цвях вішати не поспішає.
 
Церемонія зважування
 
9 серпня відбулася процедура зважування головних учасників вечора боксу в Києві. Результати показали невелику різницю у вазі в суперників: Дмитро Митрофанов – 72,65 кг, Рафал Яцкевич – 72,95 кг.
 
 
Цитати перед боєм
 
Дмитро Митрофанов поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку: «Я не думаю про те, наскільки швидко закінчиться бій. Поки я налаштовуюся на те, що бій пройде всю дистанцію. Але, якщо вийде завершити його швидше, то я буду дуже радий. Постараюся добре боксувати. Головне – показати красивий бокс, відкритися і показати свої найкращі якості».
 
Говорячи про свої успіхи та завдання, український боксер зазначив: «Одним з найважливіших своїх досягнень вважаю друге місце нашої команди «Українські отамани» у Всесвітній серії боксу в сезоні 2012/13. Я завжди йду вперед, переступаю через невдачі і прямую до своєї мети. Моє найближче завдання – красиво виграти наступний бій і показати все, на що здатний. Глобальна ж мета – стати чемпіоном світу серед професіоналів. Кращими боксерами всіх часів вважаю Василя Ломаченка, Олександра Усика, Олександр Гвоздика, Шугара Рея Леонарда і Роя Джонса».
 
Промоутер Митрофанова Олександр Красюк розповів про перспективи українського бійця: «У Дмитра величезні перспективи. Чесно кажучи, саме це і стало причиною того, що ми почали співпрацювати. Він – дуже талановитий боксер, який не був гідно оцінений в США. Я навіть радий цьому, тому що зараз маю можливість працювати з Дмитром. Я думаю, що вже в наступному році він зможе провести свій перший поєдинок за (другорядний) титул, і я вважаю, що у нього є всі шанси завоювати його. Після цього він потрапить в рейтинги, і вже там вийде на поєдинок за звання чемпіона світу. Це, в принципі, модель кар'єри середньостатистичного боксера, він отримає свій шанс на титул, однак чи скористається він ним, залежить тільки від нього самого».
 

Прогноз. Митрофанов є технічним, атакуючим, талановитим бійцем, а кар'єра Яцкевич знаходиться на фініші. Не викликає сумнівів, що Дмитро повинен здобути дострокову перемогу та відправити польського ветерана на пенсію.
 
Рекомендована ставка на бій – дострокова перемога Дмитра Митрофанова.
 
Ставки на боксерські поєдинки можна зробити в букмекерських конторах 1XBET та FanSport.
 
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vizuals
"Нужно отметить, что 2014 года поляк не выигрывает почти ничего: 4 победы над слабыми соотечественниками и аж 13 поражений."
Це надихає