Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
3361
5

Луїш КАШТРУ: «Шахтар буде на 100% готовий до матчу з Динамо»

Наставник розповів про підготовку до матчу з «Динамо»

Луїш КАШТРУ: «Шахтар буде на 100% готовий до матчу з Динамо»
twitter.com/fcshakhtar

10-го серпня в рамках чемпіонату України «Шахтар» в Києві зіграє проти «Динамо». Про підготовку до важливого поєдинку розповів наставник Луїш Каштру.

- Містер, ви дивилися матч «Брюгге» - «Динамо»? Які враження залишила гра киян?
- Так звісно. Це «Динамо» з можливостями. Дуже часто в другому таймі команда намагається приводити суперника на один фланг, потім робить зміну і атакує з подачею в штрафну. Власне, в схожому ключі вони діяли і з нами.
 
- Чи відрізняється підготовка до суботнього протистояння від звичної?
- Ні, в жодному разі. Ми знаємо, на чому сконцентрувати увагу в атаці, обороні і в переходах. Готуємося до гри з «Динамо», як і до всіх інших. Знаємо, що емоційна складова тут буде присутній трохи більше, що абсолютно нормально для класико. Всі ми вже пройшли через певну кількість таких поєдинків і знаємо, як з цим справлятися. У матчі за Суперкубок були трохи інші характеристики. Ми будемо підготовлені на сто відсотків, як і до того протистояння, але на цей раз хочемо домогтися іншого результату.
 
- Як вважаєте, манера гри буде відрізнятися від тієї, що була присутня в суперкубкової зустрічі, або сценарій виявиться приблизно тим же?
- Ні. Це команди, які завжди показують одне і теж, а різниця можлива лише в деталях. Чемпіонат - марафон матчів, а Суперкубок - один поєдинок. Так що різниця може бути лише в тому, як суперники розглядають майбутню гру. В даному випадку ні виграно, ні програно нічого не буде. Наша мета - тільки перемога. «Шахтарю» це потрібно для того, щоб і далі домагатися позитивних результатів у чемпіонаті. Однак, якщо ми переможемо, це ще нічого не скаже про майбутнє, так само як і будь-який інший результат після фінального свистка.
 
- У матчі за Суперкубок ваші підопічні володіли перевагою, але пропустили через помилки. Що потрібно зробити або змінити, щоб в суботу перемогти?

- Ми пропустили гол з кутового. Потім зробили те, що і повинні були: зреагували і пішли притискати «Динамо». Ми провели атаку, Марлос вже був у штрафному, і цей момент можна було реалізовувати ... В обороні ж втратили рівновагу, чого ні в якому разі не можна допускати, коли йдеш вперед. Це стало фатальним для нас. Всі ми віддаємо собі звіт в тому, що привело нас до поразки в Суперкубку. І я не применшую заслуги «Динамо» в його успіху. У футболі перемагає той, хто забив більше голів, - я це приймаю. Хочу сказати, що деталі, які потрібно враховувати, в грі будуть вирішальними. Ми це знаємо і будемо ретельно їх відпрацьовувати.
 
- Коли можна очікувати на поле Віктора Коваленка?

- Він відновлюється після важкої травми. Думали, що все буде не так складно, але, на жаль, це займає більше часу. Коваленко належить бути відсутнім ще дві-три тижні. Медичний департамент дуже компетентний, намагається зробити максимум, але іноді вирішує лише час.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

В Іспанії високо оцінили внесок Луніна у вихід Реала у фінал Ліги чемпіонів
Футбол | 09 травня 2024, 07:15 0
В Іспанії високо оцінили внесок Луніна у вихід Реала у фінал Ліги чемпіонів

Український голкіпер допоміг «вершковим» перемогти «Баварію»

Олімпіакос обіграв Астон Віллу і вперше в історії вийшов у фінал єврокубка
Футбол | 09 травня 2024, 23:59 4
Олімпіакос обіграв Астон Віллу і вперше в історії вийшов у фінал єврокубка

Суперником «Олімпіакосу» у фіналі в Афінах буде італійська «Фіорентина»

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
seregka1991
Желаю, чтобы Коваленко вернулся в состав)
Eagle
"Динамо" К.так же будет готов на все 100%,к этому поединку.Посмотрим,кто-кого?