Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 07 серпня 2019, 20:53
1791
1

Олександр БАБИЧ: «Гравці АЗ не люблять працювати без м'яча»

Наставник «Маріуполя» оцінив перспективи в грі ЛЄ проти голландського клубу

| Оновлено 07 серпня 2019, 20:53
1791
1
Олександр БАБИЧ: «Гравці АЗ не люблять працювати без м'яча»
ФК Маріуполь. Олександр Бабич
8 серпня в 20:00 в Одесі на стадіоні «Чорноморець» відбудеться матч 3-го раунду кваліфікації Ліги Європи між «Маріуполем» і голландським АЗ «Алкмаар». На передматчевій прес-конференції головний тренер азовської команди Олександр Бабич розповів:
 
«Завтра нас чекає складний, але цікавий матч. Ми раді грати в Лізі Європи. Нашого суперника представляти не треба. АЗ «Алкмаар» – це представник голландського футболу. Команда, яка грає в хороший швидкісний футбол. Ми очікуємо, що буде цікавий футбол. Це буде гра тактик. Думаю, завтра будуть і моменти, і хороші емоції, які порадують глядачів. Легко не буде ні нам, ні супернику.
 
Вони дуже люблять грати в атаці, володіти м'ячем. Але як і будь-яка технічна команда, гравці АЗ не люблять працювати без м'яча. Тому завтра ми постараємося якомога менше давати супернику спокійно грати з м'ячем. У той же час постараємося самі більше працювати з м'ячем. З огляду на стратегію двох матчів, завтра ми повинні зіграти, перш за все, надійно в обороні. АЗ дуже небезпечна при переході з оборони в атаку. Але при правильних перестроюваннях ми можемо їх зловити.
 
Попередній матч проти «Олександрії» був для нас переможним, але ми втратили Руслана Фоміна. Яворський працює з нами, пробує. Подивимося... Для нас втрата одного гравця основного складу дуже значима. Буде шанс у інших хлопців, і ми віримо, що вони впораються. Перш за все, в психологічному плані, так як тиск буде колосальним.
 
Ми встигли заявити Танковського. Ще не можу сказати, чи готовий Слава вийти на поле завтра чи ні. Будемо думати. Ми добре знаємо його сильні якості і він обов'язково додасть нам креативу в середині поля. Сьогодні у нас тренування – подивимося на стан Танковського. Так, він тренувався з «Шахтарем», але проблема в тому, що у нього не було ігрової практики.
 
АЗ втратило свого капітана Тіля? Думаю, це на руку «Маріуполю». Тіль – це гравець, який вів гру команди в центрі поля. Але, ми раніше втратили Піхальонка, гравця такого ж рівня, який вів нашу гру. Думаю, у АЗ є кваліфікована заміна. Ми розбираємо, дивимося гру суперника. Думаю, завтра буде цікава тактична гра двох тренерських штабів. І у нас, і у АЗ багато молоді, тому, думаю, азарту на поле буде більш ніж достатньо.
 
За трансферному ринку нам залишилася закрити одну «гарячу» позицію. Це перший нападник. Ми всі знаємо, що Андрій Борячук включений в заявку «Шахтаря». На даний момент, я не бачу, ким ми можемо підсилитися з «Шахтаря». У нас достатньо талановитої молоді, але нам потрібен баланс в команді. Ми зараз працюємо над тим, щоб зміцнити передню лінію. Нам потрібен нападник, який вже зараз може виходити і приносити користь».
 
Джерело ФК Маріуполь
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Пидвирный
Ти дебіл на повну голову. Ця команда відома на всю Європу, а твоє чорне болото хтось знає. Краще не піз,,ти а результат показати. Тоді буде шана і повага.