Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 08 серпня 2019, 11:07
7091
0

Редкач проведе бій з екс-чемпіоном світу. Що треба знати про Бронера

Лев Кравців очікує класний бокс і ймовірну перемогу українця. Але просто не буде

| Оновлено 08 серпня 2019, 11:07
7091
0
Редкач проведе бій з екс-чемпіоном світу. Що треба знати про Бронера

У вересні або жовтні 2019 року Іван Редкач зустрінеться з ще одним колишнім чемпіоном світу. У цьому році він вже перемагав Девона Александера і ось, схоже, настав час Ендріена Бронера. Точної дати і місця проведення бою поки немає, але в інтерв'ю Boxingtalk американець сказав, що поб'ється з учнем Шейна Мозлі. З огляду на те, що у легендарного американця постійно тренується лише Редкач, здогадатися про кого йде мова, нескладно.

1. Едріен Бронер дебютував на професійному рингу в 2008 році – на рік раніше, ніж Редкач, але справи у нього йшли явно краще. Поки українець боровся з вітряками, боксуючи з ноунеймами часто за мізерний гонорар, розбирався з менеджерами і промоутерами, Бронер рвався до чемпіонських титулів.

Заслуга в цьому не тільки американця – дружба з Флойдом Мейвезером і його сприяння в просуванні допомогла балакучому американцеві. У підсумку, Едріен ставав чемпіоном в чотирьох вагових категоріях: другий напівлегкій, легкій, напівсередній і першій напівсередній.

2. На любительському рингу Бронер мав дуже непогану кар'єру: понад 300 поєдинків, переможець National Silver Gloves Champion 2002 і 2003, а також півфіналіст юнацьких Олімпійських ігор-2005.

3. Деякий час Едрієна називали майбутнім Мейвезером, як і всю перспективну американську молодь часів завершення кар'єри Флойда. Ранг свій Бронер не виправдав: на відміну від Флойда, у Ендріена завжди були проблеми з режимом, підготовкою і психологічним настроєм.

Бронер – швидше, другий Заб Джуда, ніж Флойд Мейвезер, навіть незважаючи на спробу копіювати стиль «Грошового». Едріен може приголомшливо виступити в одному поєдинку і огидно – в наступному.

4. Підйом на справжній топ-рівень у Бронера почався з поєдинку проти Пола Маліньяджі. Едріен переміг, але лише розділеним рішенням суддів. Після цього повинні були слідувати, в основному, найсильніші бійці категорії. Так і вийшло, але з перемогами над ними у американця не склалося.

5. Наступним після Маліньяджі став Маркос Рене Майдана. Бронер відчував себе дуже впевнено перед поєдинком, а в бою бравірував захистом і грав на публіку. Простий роботяга Майдана в результаті взяв своє. Постійний тиск, два нокдауни і перемога одноголосним рішенням суддів дісталася аргентинцеві, а американець вперше в кар'єрі програв.

6. Далі поєдинки з хорошими і міцними суперниками перебивалися поєдинками з бійцями топ-рівня, яким Бронер, в основному, програвав. Побивши Карлоса Моліну, Емануеля Тейлора і Джона Моліну, Едріен вийшов на Шона Портера і знову програв.

7. Також в послужному списку Едрієна є такі хлопці, як Майки Гарсія, Джессі Варгас і Менні Пакьяо. Першому і останньому Бронер програв, з другим судді дали нічию. Це, до речі, три останніх результату Едрієна.

8. Крім кепського характеру і поведінки, яку засуджує навіть екс-товариш Флойд Мейвезер, Бронер уславився боксером, який не вміє визнавати поразки. Простоявши проти Пакьяо всі 12 раундів і не зробивши нічого, американець досі стверджує, що в бою переміг саме він.

9. На відміну від Бронера, який в останніх п'яти поєдинках переміг лише два рази і то один – розділеним рішенням суддів, справи у Редкача йдуть просто супер. Едріен не вигравали вже два роки: остання перемога була здобута 18 лютого 2017 року. Іван же стільки ж не програє: остання поразка 15 грудня 2017-го. При цьому, дві з трьох останніх перемог здобуті українцем достроково.

10. Незважаючи на все, Бронер – найкрутіший суперник у кар'єрі Редкача. Мабуть, навіть краще Девона Александера. Як мінімум тому, що Едріен все ще молодий – йому 29 років, володів поясами в чотирьох вагових категоріях і після такого періоду поразок, буде робити все, щоб перемогти.

На кого поставили б в цьому поєдинку?

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.