Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 07 серпня 2019, 13:48
8355
7

Бельгійські ЗМІ: «Мінімальна перемога поки ні про що не говорить»

Sport.ua представляє огляд бельгійської преси після поразки «Динамо» від «Брюгге»

| Оновлено 07 серпня 2019, 13:48
8355
7
Бельгійські ЗМІ: «Мінімальна перемога поки ні про що не говорить»
nieuws365.be
У вівторок, 6-го серпня, київське «Динамо» зазнало виїзної поразки від «Брюгге» (0:1) в першому матчі третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів.
 
Бельгійські ЗМІ раді, що їхній команді вдалося перемогти, але не поспішають робити заяв про вихід в наступний раунд.
 
«Клуб «Брюгге» їде до Києва з невеликим бонусом», - говорить заголовок видання nieuws365.be.
 
 
Крім того, портал відзначив гру воротаря своєї команди Сімона Міньоле, який цього літа перейшов до табору «чорно-синіх» з англійського «Ліверпуля», а також поліпшення гри «Динамо» у другому таймі: «У першій половині зустрічі Міньоле довелося проявити себе після того, як Бєсєдін створив небезпечний момент. Міньоле залишив дуже хороше і впевнене враження.
 
Після перерви було менше приємних моментів, а також мало реальних можливостей збільшити рахунок. В останній чверті матчу кияни стали агресивнішими і домінували в грі. Клуб «Брюгге», проте, зберіг важливий нуль на табло».
 
Не обділив увагою гру стража воріт в дебютному матчі і La Сapitale. І це незважаючи на те, що «Динамо» за весь матч завдав лише один удар в площину воріт. «Попередні іспити: «Брюгге» вже може подякувати Міньоле».
 
 
Офіційний сайт «Брюгге» виділив у складі киян Жерсона Родрігеша і Віктора Циганкова. Бельгійці вважають, що саме завдяки виходу цих гравців «Динамо» зуміло вирівняти гру і навіть ледь не зрівняло рахунок. «Українці вийшли з роздягальні з двома джокерами: Родрігеш і зірковий гравець Циганков повинні були створити більше загроз біля воріт Міньоле. І завдяки їм київським «Динамо» вдалося відновити рівновагу. Найбільш небезпечним був момент, коли після удару Родрігеша м'яч рикошетом ледь не залетів за комір Міньоле, але Мітровіч зміг вибити його прямо перед лінією воріт».
 
Сайт voetbalnieuws.be відзначає класну гру автора єдиного голу в матчі Ханса Вананена і ділиться інсайдом, що незабаром 26-річний бельгійський півзахисник може перейти в «Аякс»: «Брюгге» заклав основу для виходу у фінальний попередній раунд Ліги чемпіонів. Єдиний гол був забитий після пенальті Ханса Ванакена. Для нього, можливо, це одне з останніх досягнень в футболці «Брюгге», так як «Аякс» готує багатомільйонну пропозицію по Ванакену».
 
 
Видання Voetbal Krant вважає, що матч у Брюгге цілком міг завершитися внічию. «Динамо» не очікувало такого розвитку подій. Цілком можливо, що матч міг би завершитися внічию, але Караваєв порушив правила у власному штрафному майданчику, а Ванакен реалізував пенальті.
 
«Брюгге» намагався захистити переможний результат. Мінімальна перемога поки ні про що не говорить. У Києві нас чекає захоплюючий матч, в якому суперник буде грати в зовсім інший футбол».
 
Недооцінки суперника з боку гравців «Брюгге» бути не повинно. Так що тренерському штабу «Динамо» належить зробити висновки і розробити тактику, при якій у Міньоле буде більше роботи і, відповідно, більше шансів стати антигероєм протистояння. Поєдинок у відповідь в Києві намічений на 13 серпня, початок о 20:30.
Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як виглядає таблиця Ла Ліги після фіаско Жирони у принциповому матчі?
Футбол | 16 квітня 2024, 09:00 1
Як виглядає таблиця Ла Ліги після фіаско Жирони у принциповому матчі?

12–15 квітня відбулися поєдинки 31-го туру чемпіонату Іспанії 2023/24

ВІДЕО. Боруссія Д подвійним ударом вийшла вперед у протистоянні з Атлетіко
Футбол | 16 квітня 2024, 22:47 0
ВІДЕО. Боруссія Д подвійним ударом вийшла вперед у протистоянні з Атлетіко

Іан Матсен відзначився на 39-й хвилині матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Клим Гряневич
ТАК грати - просто ганьба. В Києві навряд чи буде краще.
Мирослав Пецух
С такой игрой нужно гнать этого горе тренера.почему сидели в первом тайме Родригеси Ціганков и Де пена,а скакал по полю как бешенній конь Беседин.Если он не видит поля,зачем его постоянно ставитэтот горе-тренер.Неужели два Суркиса не могут найти хорошего тренера?С каждым годом вы сами отпугиваете болельщиков от динамо.Е сли Динамо не пройдет Брюге,то Вам всем ГАНЬБА....Мне стыдно за динамо.Это игра далеко не Лобановского,если бы он сейчас встал,то умер бы от инфаркта снова...
VVV
Відверто кажучи, очікував від Брюгге набагато більшого..тим сумнішим виглядає результат матчу... Вільних зон - море,бельгійці постійно гублять позиції,дають грати; тільки от проблема в тому що саме ГРАТИ Динамо Хацкевича не хоче.
MaxUa
Бельгийцы ребята рациональные. Они прекрасно знают, что представляют их Брюгге, они видели игру, в которой даже с таким количеством брака Динамо могло сравнивать счет, поэтому у них нет повода впадать в эйфорию.
Другое дело, что сейчас, пока еще Динамо чисто физически не на ходу, отсутствие выездного гола может рассматриваться как весомый аргумент.
Дима Чуйко
Тут и комментировать нечего, реально не хватило замен что бы поменять тех кто выпал с игры. А это значит не правильный выбор состава. Результат мог бы быть и хуже, но вот с такой игрой, а точнее с её отсутствием, боюсь и этого Бельгийцам хватит.
Denmark1107
Альо, амеби, любителі дизлайків, ви хоч роз'яснюйте своє незадоволення, коли тикаєте ручатами на квадратик ( - ), що саме в моїй думці вас, парнокопитних, не влаштувало? ПЗДЦь... зграя щурів.
Denmark1107
1:0, це, БЛДЬ, самий мерзотний рахунок з усіх існуючих. Наприклад, 2:0, тут майже все зрозуміло. А так, - якщо вдома пропускате, слід забивати аж!!! ТРИ🤔🤔🤔
Навіть програш 2:4, і то виглядає обнадійливим.