Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 07 серпня 2019, 01:16
2342
3

Ігор ГАМУЛА: «Динамо по зубам не програти Брюгге»

Фахівець нагадує, що кияни давно не грали в груповому етапі ЛЧ

| Оновлено 07 серпня 2019, 01:16
2342
3
Ігор ГАМУЛА: «Динамо по зубам не програти Брюгге»
Футбол 1/2. Ігор Гамула
Відомий тренер Ігор Гамула дав свій прогноз на перший матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між бельгійським «Брюгге» і київським «Динамо»:
 
«Перша зустріч двоматчевого протистояння пройде в Бельгії. Мені здається, що в цьому криється певна перевага для української команди. Грати спочатку на виїзді простіше, так як можна строго діяти в обороні, а в повторній домашній грі на своєму полі вже ризикувати і грати з позиції сили. Проте, бельгійський футбол в останні роки явно на підйомі, тому «Брюгге» не виглядає легким суперником.
 
Однак і «Динамо» знаходиться у відмінній формі. У Суперкубку України кияни здолали принципового суперника донецький «Шахтар». В Українській Прем'єр-Лізі «Динамо» впевнено стартувало з двох перемог поспіль, жодного разу не пропустивши в цих матчах. Мені здається, що у виїзній грі «Динамо» по зубах домогтися гідного результату і точно не програти.
 
Кияни давно не грали в груповому етапі Ліги чемпіонів. Тому пора б виправляти цю ситуацію. Думаю, нас чекає яскрава і цікава гра, але «Динамо» цілком може поберегти сили на матч-відповідь».
 
Нагадаємо, що перший матч 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів між київським «Динамо» і бельгійським «Брюгге» пройде в Бельгії 6 серпня в 21:30 за київським часом. Sport.ua буде вести текстову трансляцію зустрічі. Поєдинок-відповідь у Києві запланований на 13 серпня, початок о 20:30.
 
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
tima fialko
"Известный тренер Гамула...",а чим він "известный"?..
Kevko
"Глубокий" комментарий, много узнали нового и интересного
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил