Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 серпня 2019, 13:59
16258
12

Артем МІЛЕВСЬКИЙ: «Багатьом здається, що я залишився з голою дупою»

Екс-форвард київського «Динамо» одного разу заплатив €17,6 тисяч за шампанське

| Оновлено 06 серпня 2019, 13:59
16258
12
Артем МІЛЕВСЬКИЙ: «Багатьом здається, що я залишився з голою дупою»
dynamo.kiev.ua. Артем Мілевський
Екс-форвард київського «Динамо» і збірної України Артем Мілевський розповів про свої перші гроші і згадав про найбільш безглузду витрату:
 
«Гроші мені не важливі. Але зараз ситуація така, що гроші дуже багато вирішують в житті. Для мене вони не на першому місці, але без них ніяк. Мої перші гроші? Мені був 21 рік. Після чемпіонату світу 2006 року, на якому я забив швейцарцям пенальті панянкою, дали $150 тисяч. Той удар іноді в YouTube попадається. Я відразу знав, що буду так бити. Воротар ніколи б не подумав, що такий малій дозволить собі підсічку по центру. Зазвичай дебютанти прибігають з величезними скляними очима і б'ють в трибуну. Ну у мене-то очі і справді були скляними, але я спокійно чик – пробив по центру. Коли м'яч опускався в ворота, я вже розслабився.
 
Після прильоту до Києва мені дали 15 карток, на кожній – по $10000. Сказали: «Іди знімати». Я собі відразу машину першу купив – X5 в старому кузові. Решта то чи прогуляв, то чи відпочивати поїхав. Як завжди в молодості. Витрачати я був готовий дуже добре, у мене виходило. Економити був не готовий.
 
Найбільш безглузда трата з тих часів? У Куршавелі відпочивали. Поруч сиділи якісь пацани газпромівські. Ну я за ними погнався. Їм Dom Perignon – нам Dom Perignon. Їм Dom Perignon – нам Dom Perignon. Їм Dom Perignon – нам Dom Perignon. І так дійшло до рахунку. Я дивлюся: €17600. Скільки-скільки? Ні хріна собі! Ну, дав карту – провели. Дві секунди – грошей немає. Найбільш мій ідіотський вчинок. Зате є що згадати.
 
Зрозуміло, зараз я стільки не витрачаю. Все спокійно, економно, шух-шух-шух, мамі-татові допоміг, щось вклав, щось відклав, десь заначка. Остання велика трата? Купив кросівки за €600, ходжу на них дивлюся, тащуся.
 
Всі вважали, ніби у мене повинна була бути нерухомість в Києві. А я так не вважав. От і все. Та не хочу я квартиру. Я живу своїм життям, не лізьте в душу. У мене взагалі ніде немає нерухомості. Просто багатьом здається, що я всю кар'єру відіграв і залишився з голою дупою. Але, по-перше, мені все одно, а по-друге, дупа не гола».
 
Оцініть матеріал
(74)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?
Футбол | 24 квітня 2024, 12:20 18
Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?

Колумністу Sport.ua Олексію Сливченку не сподобалося одне з останніх висловлювань легенди «Реала»

Аталанта – Фіорентіна – 4:1. Бергамо – у фіналі Кубку. Відео голів та огляд
Футбол | 25 квітня 2024, 01:39 0
Аталанта – Фіорентіна – 4:1. Бергамо – у фіналі Кубку. Відео голів та огляд

Дивіться відеоогляд поєдинку-відповіді 1/2 фіналу Кубка Італії

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kevko
Милевский, Алиев, Селезнев... Это люди глубочайшего интеллекта. Все, что не скажут, очень интересно, познавательно, мудро. Все болельщики должны быть счастливы от возможности постоянно читать высказывания этих интеллектуалов
Вадя Мартинюк
Нормальний пацан, один із тих кого і досі згадують, хтось з позитивом хтось з негативом, а мені особисто цікаво читати його інтерв'ю. Такого форварда зараз не вистачає Динамо (в кращі його часи звісно)
maverik
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Sauron
После интервью только упрочилась уверенность, что Миля таки остался с голой задницей.
bonv
Міг звісно ти Міля і більше заробити.. Особливо що до репутації та кар"єри.. Але ти вибрав те що вибрав.. З тим і живи..
ll_pogulianka_ll
1.Чужі гроші не варто рахувати (тим паче він не чиновник і не по
літик)
2.Це його особисте життя-як хоче,так живе...
MaxUa
Заказать Dom Perignon - это не идиотский поступок. Пить Dom Perignon в Куршавеле это значит демонстрировать напоках статусное потребление. Т.е. вести себя так, как не может себе позволить подавляющее большинство населения планеты. И в этом, безусловно, есть смысл, если не забывать, что главная ценность нынешней модели общества деньги.
Действительно идиотским, а значит социально бессмысленным поступком, было бы, например, решение Артема в голом виде залезть на дерево в центре Киева и с удочкой в руках делать вид, что он удит рыбу. Вот в такой роли народ бы его точно не понял. А Dom Perignon - тут как раз с мотивацией все понятно.
Кирилл Бондаренко
С одной стороны,красавчик,все на чистоту,кому и правда,какое дело,он сам в праве решать,как ему жить и сколько тратить...
Ну,а с другой стороны,мог же,значительно больше добиться и стать легендой украинского футбола,но характер подвел...
dig_sum
>> Купил кроссовки за €600
>
Даже не представляю, что там за кроссы могут быть, с инкрустацией сваровски?) Я себе за 120$ на сайте рибок юса брал и казалось круче уже некуда)))
Рома Кол
Поздно ты поумнел Тема мог бы неплохую карьеру в топ клубе сделать если б меньше бухал