Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 серпня 2019, 23:34
4172
3

Богдан БЛАВАЦЬКИЙ: «Ми чекали іншої гри і результату

Наставник «Львова» прокоментував поразку від київського «Динамо» (0:3)

| Оновлено 03 серпня 2019, 23:34
4172
3
Богдан БЛАВАЦЬКИЙ: «Ми чекали іншої гри і результату
ФК Львов. Богдан Блавацький

Головний тренер ПФК «Львів» Богдан Блавацький прокоментував поразку від київського «Динамо» у межах 2-го туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги.

– Сьогодні ми чекали іншої гри та результату. В принципі, до травми Мартана дотримувалися тієї тактики, яку обрали на гру. До 30-ї хвилини. Мартан – гравець, який може зцементувати центр поля та організувати тактично гру, вчасно підстрахувати партнерів. В попередній грі пошкодження отримав опорний півзахисник Приймак, сьогодні – Мартан. Сабіно після травми готовий на сьогоднішній день грати десь 30 хвилин, йому ж довелося працювати 60.

Ті три компенсовані хвилини, які арбітр додав через той епізод, коли Мартана забирали з поля, якраз вийшли для нас роковими. Прогавили ривок Буяльського, не обов’язково у спину треба було штовхати іншого гравця «Динамо» на 47-й хвилині. Коли Де Пена забив м’яч, вже нікому не було цікаво грати – ні їм, ні нам. Звичайно, прикро, що ми не створили реальних загроз біля воріт суперників за виключенням кількох дальніх ударів. Маємо те, що маємо. Проаналізуємо цю гру і будемо готуватися до матчу з «Ворсклою».

– У футболі є золоте правило, що переможний склад не змінюють. Сьогодні ви змінили одразу кількох гравців у порівнянні з матчем з «Десною». З чим це було пов’язано?
– Приймак отримав травму у Чернігові. Ми переставили Адамюка на лівий фланг, а Вісенте поставили справа, оскільки чекали загрози від Караваєва з правого боку. Можливо, цей варіант не спрацював. У середині ж поля у нас особливих варіантів не було. Нам навіть довелося використовувати Бруно в якості другого опорного у першому таймі.

Богунов дуже старався, але краще у нього вийшло зіграти у Чернігові, коли він вийшов на заміну та освіжив гру і додав їй швидкості.

Квасний? Проаналізували перший тайм минулого поєдинку, там було чимало небезпечних моментів на наші ворота з-під Квасного. Тому сьогодні ми трохи перебудувалися. На жаль, припустилися помилок і пропустили м’ячі. У квітні Буяльський забив нам гол, сьогодні він відзначився двічі у наших воротах.

– Чому команда не зібралася після двох пропущених м’ячів і фактично одразу ж пропустила третій після перерви?
– У черговий раз ми потрапили у цейтнот, коли заміну у перерві попросив Ренан. У нього – проблема з горлом, йому було складно дихати. У першому таймі я постійно кричав йому: «Допомагай» та «працюй». Ми вимагали від нього більш інтенсивної праці в атаці, активнішої тероризації захисту киян.

Де Пені вдався красивий гол, треба ще його проаналізувати, чому так сталося. Коли ми грали з «Десною», ми, програючи у рахунку, не опустили рук. У цій ситуації, можливо, бренд київського «Динамо» трохи вплинув на психологію хлопців. Мабуть, вони не повірили у те, що зможуть переломити хід гри.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Андрій ЛУНІН: «У моїй країні ситуація складна»
Футбол | 18 квітня 2024, 04:42 1
Андрій ЛУНІН: «У моїй країні ситуація складна»

Український голкіпер Реала допоміг команді пройти Манчестер Сіті в 1/4 фіналу ЛЧ

З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів
Футбол | 18 квітня 2024, 06:30 7
З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів

У півфіналах ЛЧ зустрінуться: Боруссія Д – ПСЖ, Баварія – Реал

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Shevchenka2019
Без фанатів,без традицій фек@л касок г@мн@!
SKIF1927
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил