Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
1778
5

БАБИЧ: «Думаю, у Маріуполя буде цікаве протистояння з АЗ»

Команді випав непростий суперник в Лізі Європи

БАБИЧ: «Думаю, у Маріуполя буде цікаве протистояння з АЗ»
fcmariupol.com

У 3-му кваліфікаційному раунді Ліги Європи «Маріуполю» випало зіграти проти АЗ Алкмаар, а наставник Олександр Бабич чекає цікавої боротьби.

- АЗ - дуже кваліфікована команда. У Голландії більшість команд грає в атакуючий футбол і наш суперник - не виняток. АЗ намагається дотримуватися тактики «4-3-3», грає через коротку і середню передачу. Інформації вже досить. Знаємо, що в порівнянні з минулим сезоном склад команди оновився. Зараз більше молоді грає. Для тренера команди Арне Слота це перший такий досвід - раніше він такому рівні не працював. Думаю, буде цікаве протистояння. Ближче до гри вже будемо думати, як нейтралізувати їхні сильні сторони.

- Які саме?
- Перш за все, футболісти АЗ індивідуально дуже сильні, мають гарну швидкістю, вміють і люблять обігравати опонентів один в один. Дуже багато проблем створює Стенгс. Це лівша, який грає на правому фланзі оборони. Дуже багато проблем створює суперникам. Попереду грає дуже швидкий нападник Боада. Він дуже здорово виглядав у матчі проти «Хаккена». При найменшій можливості Боада за рахунок швидкості розкриває оборону суперника. Також потрібно звернути увагу на «десятку» Тіла. Це гравець хоч і невозрастной, але вже капітан АЗ. У центрі поля саме він веде гру команди. Від нього завжди виходять гострі передачі і небезпека.

- Перша гра в Одеса. Це якось вплине на стратегію ...
- Подивимося ... Поки щось складно говорити про цей матч - всі наші думки зараз про гру з «Олександрією». Зіграє цей матч, доберемося до Одеси і тоді вже буде думати про стратегію і тактику.

- Влітку «Олександрія», проводячи збір в Голландії, провела спаринг з АЗ і здобула перемогу.
- Так, ми знаємо. Інформації про це спаринг не так багато - ми не знаємо, який склад був у АЗ. В першу чергу, ми будемо орієнтуватися на матчі АЗ в Лізі Європи проти «Хаккена». Плюс 4-го серпня наш суперник в першому турі чемпіонату Голландії зіграє з «Фортуною». Обов'язково подивимося і проаналізуємо цей матч.

- Прем'єр-ліга перенесла матч «Маріуполь» - «Динамо» з 18-го серпня на 25-е вересня. На скільки це перенесення зручне вашій команді?
- Однозначно, зручно. Як нам, так і «Динамо». Нам в плані логістики важко дістатися з Голландії до Маріуполя і через два дні на третій зіграти. Теж саме стосується і «Динамо». При хорошому результаті в матчах з «Брюгге» киянам доведеться грати наступну кваліфікацію Ліги чемпіонів вже 20-го серпня. Тому перенесення матчу піде і «Маріуполю», і «Динамо» на користь.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Трубін не врятував у серії пенальті. Марсель пройшов Бенфіку
Футбол | 19 квітня 2024, 00:51 38
Трубін не врятував у серії пенальті. Марсель пройшов Бенфіку

Французька команда виграла чвертьфінал ЛЄ

Ледь не перемудрували. Шахтар урятував перемогу над Зорею
Футбол | 18 квітня 2024, 17:31 160
Ледь не перемудрували. Шахтар урятував перемогу над Зорею

Команда Пушича примудрилась пропустити за переваги за кількістю гравців, але вчасно схаменулась

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mr.Frost
0:3 мінімум!
Robert Monroe
Своего капитана и лидера Тиля АЗ уже продал в Спартак, но Мариуполю это вряд ли поможет. Скорее всего все решится уже в первой игре.
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
 « УАФ - М а ф і я »
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил