Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
7740
7

Олександр КАРАВАЄВ: «Перехід в Динамо Москва? Думав дуже довго»

Гравець збірної України - про те, чому не перейшов в російський клуб

Олександр КАРАВАЄВ: «Перехід в Динамо Москва? Думав дуже довго»
ФК Динамо Київ. Олександр Караваєв

На початку 2018 року Олександра Караваєв міг перейти в «Динамо» Москва. Гравець збірної України розповів про те, чому цей трансфер не відбувся:

«Офіційної пропозиції не було, дзвонили представники клубу. Я сказав, що повідомлю про своє рішення, коли справа буде доходити до офіційної.

Я про це думав дуже довго. Я розумію, яка ситуація в країні. Співставив факти, деякі там кажуть «годувати сім'ю» ... Я розумів, що якщо перейду, то виграю тільки в плані фінансів.

Є інший шлях: можна залишитися тут, чимось пожертвувати, але домогтися результатів, яких ти хочеш - постійно грати в збірній, вийти на інший рівень. Тебе потім все одно помітять.

Я ні про що не шкодую, але і не засуджую. Іван Ордець - мій друг. Ми з ним добре спілкуємося з 2005 року. У мене немає ніяких до нього претензій. Це його вибір, вибір його сім'ї. Йому з цим далі жити і якось вирішувати цю проблему.

У нашій країні в даний момент, я вважаю, це проблема. Якщо ти переходиш в російський чемпіонат, то знайдуться люди, які будуть тебе критикувати за це. Є моменти, коли це дуже грубо виглядає. Важко сприймати таку критику. Поки не припиниться це війна, у кожного буде своя думка».

Раніше Караваєв зізнався, що міг повернутися в «Шахтар».

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
SKIF1927
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Pychnenko
Правильное решение. Футболисты, все-таки, публичные люди. Они на виду, и с этим им надо считаться. Если в стране идет война, люди в окопах - а футболист этого не понимает. То в сборной ему делать совершенно нечего.
tima fialko
Навпаки,Караваєв.От коли закінчиться війна,тоді і буде у кожного своя думка.А під час агресіі ворога думка у громадян краіни повинна бути одна-викинути ворога з рідноі землі.Це аксіома,навіть роблячі скидку,що ти футболіст...
MaxUa
Ну вот, пожалуйста. Еще одно в целом вполне толерантное мнение. А все потому, что футболисты мыслят в рамках глобализации и, расчитывая что их игру заметят и оценят, в перспективе рассматривают переезд на работу в другую страну даже не как привычное, а как удачное развитие карьеры.
При этом переходя в новый клуб, футболист неизменно целует новую эмблему на новой футболке и клянется в верности новым фанатам. Со временем все это превращается в красивый, но внутренне для футблиста ничего не значащий ритуал. Просто роль, которую от него ждут и которую он добросовестно отыгрывает. На этом фоне ожидания какой-то такой принципиальной верности несколько наивны.
Игорь Нестеренко
Ничего страшного, к другу масквичей зажопоблоковцу Суркису перешел