Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBC
| Оновлено 23 вересня 2019, 01:09
5552
2

Адам Ковнацькі – Кріс Арреола. Прогноз і анонс на бій

В ніч з 3 на 4 серпня в Нью-Йорку пройде 12-раундовий бій супертяжів

| Оновлено 23 вересня 2019, 01:09
5552
2
Адам Ковнацькі – Кріс Арреола. Прогноз і анонс на бій
BoxingNews24
В ніч з 3 на 4 серпня на арені Barclays Center в Нью-Йорку пройде черговий цікавий вечір боксу. У со-головному поєдинку 30-річний польський суперважковаговик Адам Ковнацькі (19–0, 15 KO) битиметься з 38-річним американським ветераном Крісом Арреолою (38–5–1, 33 KO).
 
У разі перемоги Ковнацькі підвищиться в рейтингу і наблизиться до топових бійців дивізіону. А ось Арреола пообіцяв, що в разі програшу повісить рукавички на цвях.
 
Бекграунд
 
30-річний поляк Адам Ковнацькі значиться п'ятим номером рейтингу WBC в суперважкій вазі, а це досить солідний показник, враховуючи імена вище нього: Уайлдер (чемпіон), Уайт, Ф'юрі, Джошуа, Ортіс. У професіоналах Адам боксує з 2009 року, і вже 10 років провів без поразок. Його мета – вийти на чемпіонський бій проти Деонтея Уайлдера, і на шляху до неї варто здолати Арреолу.
 
Адам завжди атакує першим номером і працює активно по супернику з першого раунду, не побоюючись розміну ударами. До чемпіонських раундів він може зазнавати труднощів, оскільки не має досвіду довгих поєдинків. Правда, лише чотири суперника поляка почули фінальний гонг. У числі переможених поляком суперників за останні роки значаться Артур Шпилька, Яго Кіладзе, Чарльз Мартін. У 2019 році Адам здобув перемогу нокаутом над Джеральдом Вашингтоном у другому раунді.
 
38-річний американець Кріс Арреола не поступається супернику в ударній потужності, хоча і програє в швидкості. За кар'єру він нокаутував 33 супротивника. «Нічний кошмар» тричі за кар'єру програвав достроково, тому вміння тримати удар – не його козир.
 
Арреола в 2009 році боксував за титул чемпіона світу за версією WBC з українцем Віталієм Кличком, але поступився достроково. Через рік Кріс програв Томашу Адамеку і потім довго піднімався до вершин рейтингу. У 2016 році Арреола достроково зазнав невдачі в титульному бою з Деонтеєм Уайлдером. Потім були дві перемоги над ноунеймами.
 

Цитати перед боєм
 
Адам Ковнацькі: «Я готовий і збираюся зробити заяву в суботу. Це був довгий тренувальний табір, і я готовий до всього, що Арреола збирається запропонувати мені. Звичайно, десь у глибині душі ви думаєте про майбутнє. Але я знаю, що перш за все мені потрібно подбати про справу в суботу.
 
Я готовий до 12-ти раундів. Хочеться отримати нокаут, і ми будемо палити вогнем проти вогню. Нокаут  це те, до чого ми готувалися. Відмінна перевірка для мене, ми дамо фанатам хороший бій, обидва з важкими руками, і обидва готові пустити їх у справу в суботу. Не можу дочекатися, там буде приголомшлива атмосфера, море червоних і білих сорочок, ви не можете пропустити це!»
 
Кріс Арреола: «Я схвильований і відчуваю себе чудово. З нетерпінням чекаю бою. Це буде веселий бій в суперважкій вазі. Ми збираємося влаштувати шоу для фанатів. Я тут, щоб перемогти, і я повинен перемогти. Нічого не означає те, що він непереможений. Так він боровся з декількома хорошими бійцями, але у мене були кращі. Це абсолютно новий виклик для нього. Він ніколи не стикався з кимось на кшталт мене. У мене був потужний тренувальний табір, і я не той Арреола, який бився з Деонтеєм Уайлдером.
 
Я люблю битися. Немає нічого кращого двох чоловіків, які вийшли в ринг і тестують один одного. Вдарити когось по обличчю  найпрекрасніше почуття в світі. Я не думаю, що Адам самовпевнений. Він непереможений і бореться перед своїм домашнім натовпом, але це не вплине на мене, вони можуть кричати хоч весь день, це тільки сильніше мотивує мене».
 

Прогноз на бій
 
Ковнацькі у букмекерів значиться явним фаворитом бою. Хоча у Арреоли є репутація серйозного бійця, його вік вже дає знати, і фахівці називають цей бій місматчем. Цей термін вживається, коли один із суперників має надзвичайно велику перевагу. Ковнацькі перевершує противника в швидкості та витривалості. Цілком можна впевнено очікувати, що поляк нокаутує суперника в середині бою та відправить Арреолу на пенсію.
 
Рекомендована ставка  дострокова перемога Адама Ковнацькі.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 5
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

БЕРІНЧИК: «Наваррете – хоробрий боєць, але що він знає про війну?»
Бокс | 26 квітня 2024, 04:45 0
БЕРІНЧИК: «Наваррете – хоробрий боєць, але що він знає про війну?»

Український боксер серйозно налаштований на бій проти мексиканця

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tanok1975
Пухляки штурмуют новые высоты!!!
Игорь Нестеренко
Это бройлеры, детка!!!!))))))))))