Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 01 серпня 2019, 15:11
1601
0

Сергій Нагорняк: «Зоря не зазнає великих проблем з чорногорцями»

На думку Нагорняка, футболісти у луганського клубу дуже хороші

| Оновлено 01 серпня 2019, 15:11
1601
0
Сергій Нагорняк: «Зоря не зазнає великих проблем з чорногорцями»
Профутбол. Сергій Нагорняк
Колишній півзахисник збірної України Сергій Нагорняк дав оцінку грі луганської «Зорі» під керівництвом нового тренера Віктора Скрипника напередодні повторного поєдинку 2-го відбіркового раунду Ліга Європи проти «Будучності» з Чорногорії:
 
«З огляду на гостьову перемогу з рахунком 3:1 і рівень майстерності команд, на мій погляд, тільки сама «Зоря» може створити собі проблеми. Але, вважаю, до такого не дійде. Я не побачив, по крайней мере, з першого матчу цих команд, хто із чорногорців міг би стати рятівником. Не стану вгадувати рахунок, але те, що «Зоря» не зазнає великих проблем, в цьому я не сумніваюся.
 
Ротацію складу з боку Віктора Скрипника буде обов'язково, але наскільки великою, сказати складно. Після «Будучності» у «Зорі» непростий матч чемпіонату проти «Дніпра-1», а потім, знову може бути Ліга Європи. Тому тренери дуже скрупульозно підходять до цього процесу, щоб все було збалансовано.
 
Чи вже видно нову «Зорю» Віктора Скрипника? Поки нічого разючого немає. Але матеріал у нового наставника, вважаю, дуже хороший. Видно, що тренер не став ламати, що було до цього побудовано, зміни будуть поступовими, адже зараз Скрипнику, як і «Зорі», потрібен результат – потрапляння до групового раунду Ліги Європи. Літній період для у команди буде дуже складним. Грати часом через два дні на третій, після перельоту, та й в саму спеку... Від цього сил точно не додається. Проте, в Полтаві команда перемогла за рахунок більш організованого футболу. Після забитого м'яча в дебюті поєдинку луганчани на рожен не лізли, зігравши строго і знову ж організовано».
 
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.