Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:30
4776
4

Євген Хитров – Гебріел Фем. Прогноз і анонс на бій

Бій за титул чемпіона США за версією USNBC пройде в ніч з 1 на 2 серпня в Пенсільванії

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:30
4776
4
Євген Хитров – Гебріел Фем. Прогноз і анонс на бій
RingSide24. Євген Хитров
Український боксер Євген Хитров (18–2, 15 КО) вийде на ринг в ніч з 1 на 2 серпня на арені Convention Center в Монровіллі, штат Пенсільванія, США, проти американця Гебріела Фема (11–1, 5 КО) в 8-раундовому поєдинку. На кону буде стояти титул чемпіона США за версією USNBC в другій середній вазі.
 
Також в рамках цього вечора боксу в ринг вийде володар пояса WBC United States в напівсередній вазі Іван Голуб (16–1, 12 КО). Суперником українця у 8-раундовому поєдинку буде бразилець Жоакім Карнейро (25–10, 23 КО).
 
Головним боєм шоу значиться поєдинок в середній вазі, в якому американець Ерік Уолкер (18–2, 8 КО) буде протистояти Хосе Антоніо Абреу (14–5, 8 KO) з Домініканської Республіки. Промоутером вечора є Луї Дібелла і його компанія DiBella Entertainment, у якої контракт з Хитровим ще з 2014 року. Трансляція боїв буде проходити на платформі UFC Fight Pass.
 

Бекграунд
 
30-річний Євген Хитров, чемпіон світу 2011 року серед аматорів, в своєму попередньому бою в листопаді 2018 року в місті Інглвуд нокаутував американця Малкольма Макалістера в 4-му раунді. Євген, який всю свою кар'єру проводить в США, має в пасиві дві поразки. У січні 2017 року він сенсаційно програв у ключовому бою за вакантний пояс WBC Silver американцеві Імманувелу Аліму (18–1–2, 11 КО) технічним нокаутом у 6-му раунді.
 
Хитров в травні 2018 року прийняв участь в боксерському шоу «Претендент» на американському телеканалі EPIX. У стартовому поєдинку реаліті-шоу він в третьому раунді нокаутував Моргана Фітча (19–3–1, 8 КО), але 29-річний американець Брендон Адамс (21–3, 13 КО) несподівано став непереборною перешкодою для боксера з Кривого Рогу. Хитров в третьому раунді побував у нокдауні, зумів швидко піднятися, проте все одно поступився одноголосним рішенням суддів.
 
До речі, одного разу, в кінці 2015 року, Хитров порадував і рідну криворізьку публіку, провівши бій в місцевому цирку, і без проблем тоді нокаутував американця Джоша Лютерана (14–3, 9 КО) у другому раунді.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ready to go Love boxing 🥊 #boxing #team #khytrov🦁🦁🦁

Публикация от Ievgen Khytrov (@real_khytrov)

 
Прогноз на бій
 
На процедурі офіційного зважування та Євген Хитров (на фото праворуч), і Гебріел Фем показали однакову вагу 76 кг, вклавшись в ліміт своєї вагової категорії. Гебріел Фем, про якого інформації досить мало, майже всі бої в кар'єрі провів на рідному рингу в Атлантік-Сіті і має лише одну поразку. Проте, ні з ким із серйозних бійців і не зустрічався. Це буде лише другий 8-раундовий поєдинок для американця, в той час як Хитров вже загартований серйозними протистояннями. Хоча у Євгена були невдачі, віримо в його сильний характер і вдалий виступ.
 
Рекомендована ставка на бій – дострокова перемога Євгена Хитрова.
 
Ставки на боксерські поєдинки можна зробити в букмекерських конторах 1XBET та FanSport.
 
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Lucky Lucky
он никому не нужен
vizuals
Жека хитрий його знищить. Я трохи подивився бій цього Фєма з якімось алкашем у 2017-му - алкаш виглядав більш впевнено))
youtube.com/watch?v=WmuWST4j52A
Мистер Нокаут
Давно сбитый летчик.