Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 01 серпня 2019, 00:34
9793
14

Газета Спорт-Експрес в Україні припиняє існування

З 1 серпня видання переходить на роботу тільки в електронному форматі

| Оновлено 01 серпня 2019, 00:34
9793
14
Газета Спорт-Експрес в Україні припиняє існування
Спорт-Експрес в Україні
Керівництво спортивного видання «Спорт-Експрес в Україні» повідомило, що переходить на роботу тільки в електронному форматі. У заяві йдеться:
 
«Постійний розвиток інформаційних технологій ставить сучасні ЗМІ перед новими викликами. Відходять у минуле старі принципи подачі оперативної інформації, набувають актуальності інші. Не залишається осторонь і «Спорт-Експрес в Україні». Повідомляємо вам, що з 1 серпня паперова версія газети припиняє своє існування».
 
Газета видавалася з 2004 року, виходила до 23 разів на місяць, п'ять разів на тиждень (крім суботи та неділі) форматом А2 (понеділок і вівторок – на 12 шпальтах, вівторок, середа та четвер – на 8 смугах).
 
Оцініть матеріал
(57)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Довбик лаконічно прокоментував інтерес з боку Атлетіко
Футбол | 10 травня 2024, 14:34 0
Довбик лаконічно прокоментував інтерес з боку Атлетіко

Також Артем розповів, де «Жирона» гратиме домашні матчі Ліги чемпіонів

Динамо обіграло Шахтар в юнацькому класичному
Футбол | 10 травня 2024, 13:35 16
Динамо обіграло Шахтар в юнацькому класичному

Матч закінчився з рахунком 2:1 на користь киян

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Руслан Шевченко
Время беспощадно, а еще лет 10 назад покупал среди прочих изданий по субботам и меня нельзя было трогать до обеда. И даже в туалет шел с газетой. А еще были и Советский спорт, и Спротивна газета и Команда. А теперь с телефончиком хоть в туалет, хоть в маршрутке..... Но тот кто застал газеты на бумаге, это особые ощущения, поколению Пепси и прочим этого не понять.
tima fialko
Жаль.Яка була насолода,бігти вранці до кіоска,відстояти чергу і тремтячими руками розгорнути свіжу,пахнучу газету з розповіддю про вчорашній,або позавчорашній матч.Це було щастя!
Звичайно,паперові носіі інформаціі не відімруть,як тут багато хто іх хоронить.Бо ,наприклад,є висловлювання кремлівського фюрера-"А,что Интернет,вырубил рубильник и его нет,всё погасло"...
vs-vorota
Пам'ятаю ще чекав виходу газети Команда, Спорт-Експрес, журнал Футбол, там де постери були із гравцями, виривали їх і клеїли на стіни, це ж куміри були. А так , газети купував років так десять назад
Руслан Шевченко
Она не прекращается, переходит в другие информационные носители и да порой примитивные. Вот снял недавно ролик для ютюб о медузах на море. Его подхватили СМИ и вот Вам новость не выходя из редакции , сайта. Новость по большому ни о чем.
MaxUa
Барвинок тоже, кстати, закрылся. Журналистика постепенно прекращает свое существование. Впрочем как и многое другое. Но зато теперь у каждого есть смартфон, с которого можно зайти в ютуб и посмотреть много разных веселых приколов. Вот в этом, безусловно, полный успех.
Михаил Степанов
Недавно после матча с Сербией хотел в поезд купить что то спортивное почитать на бумаге, не нашел...Спрос диктует предложение
vitaha33
Колись це було єдине джерело інформації, потім з'явилась команда, спортивна газета. А тепер папір вимер, час не стоїть на місці
Kherson384
В этой газеты была прикольноя последняя страничка.
Pychnenko
Уходить надо вовремя. Со своею эпохою. Эту газету, словно прокисшую бодягу - вылили на помойку истории. Все течет, все меняется.
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил