Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
|
1949
1

З Неймара зняли всі звинувачення у справі про зґвалтування

Нападник ПСЖ уникне суду

З Неймара зняли всі звинувачення у справі про зґвалтування
screenshot
Нападаючий ПСЖ і збірної Бразилії Неймар уникне суду за звинуваченням у зґвалтуванні бразильської моделі Нажили Трінідаді.
 
Повідомляється, що 27-річному футболісту не буде пред'явлено звинувачення через відсутність доказової бази. У свідченнях ймовірної жертви знайдено безліч протиріч.
 
Нагадаємо, дівчина стверджувала, що зґвалтування сталося 15 травня в Парижі. Футболіст наполягав на тому, що все відбулося з обопільної згоди, а модель шантажує його з метою вимагання грошей.
 
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
MaxUa
Неизвестно, что там произошло, но если девчонка рассчитывала срубить деньжат, то ей надо было выбрать кого-то попроще. Богатеньких звезд первой величины не посадят. Вся гуманизация пенитенциарной системы в мире проводится с целью предоставить элите как можно больше вариантов избежать реального наказания. Есть денюжка? Пожалуйста: залоги, электронные браслетики, команда крутых адвокатов. Нет денюжек? Извини, братишка.
Вот в Швеции, например, недавно закрыли простого чувака даже не за изнасилование, а за то, что девушка не дала однозначного согласия на секс.