Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
9422
11

Сергій РАФАЇЛОВ: «Що зробить УПЛ? Зніме Динамо і Зорю?»

Гендиректор «Зорі» - про трансляції УПЛ в новому сезоні

Сергій РАФАЇЛОВ: «Що зробить УПЛ? Зніме Динамо і Зорю?»
ФК Зоря Луганск. Сергій Рафаїлов

Сьогодні канали «Футбол» офіційно оголосили про те, що вони стали ексклюзивними трансляторами всіх матчів УПЛ на найближчі три сезони. Це йде в розріз з контрактами «Зорі» і «Динамо» з каналом 2+2 - ці клуби увійшли в число чотирьох, які проголосували проти єдиного телепулу.

Ситуацію прокоментував генеральний директор «Зорі» Сергій Рафаїлов:

«Зоря» не проти єдиного телепулу. Ми також не проти того, щоб це були платні трансляції. Я був в Європі, я бачив як це все влаштовано. Але на даний момент у нас це складно буде реалізувати. Так, ми отримали лист від УПЛ. Незважаючи на це, ми продовжимо транслювати домашні матчі на телеканалах «2+2» і УНІАН.

Санкції від УПЛ? А які можуть бути санкції? Знімуть вони «Динамо» і «Зорю» з чемпіонату, що далі? ТК «Футбол 1/2» роблять певні кроки назустріч тим клубам, які виступають проти єдиного телепулу на даних телеканалах. Звісно, вони будуть робити ці кроки, у них немає виходу. Так, ми з Денисовим мали 10-хвилинну розмову після загальних зборів УПЛ. Ми домовилися почати все з чистого аркуша.

Першим кроком буде те, що вперше за два роки гравці і тренер «Зорі» дадуть флеш-інтерв'ю ТК «Футбол» після матчу з «Ворсклою» цієї неділі. Будемо пробувати, далі буде видно. Але на даний момент наша позиція залишається незмінною і транслятора міняти ми не збираємося».

Джерело Football.ua
Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 14:11 24
The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024

Лідерами «жовто-синіх» британці вважають Мудрика та Судакова

Стало відомо, скільки заробили Світоліна, Калініна, Ястремська в Маямі
Теніс | 28 березня 2024, 17:11 0
Стало відомо, скільки заробили Світоліна, Калініна, Ястремська в Маямі

Далі за всіх з українок пройшла Ангеліна, яка зупинилася на стадії 1/8 фіналу

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
max2019
Я подивився матч мені сподобалось не думаю якщо б транслювали Футболи то рахунок був би більший трансляція нормальна. Якщо говорити про Футболи то я не бачу чим же так вони якісніші це на мою думку. Ну якщо говорити про канали Футбол там лише одна команда це Шахтар мені це не подобається. Чому вони повинні транслювати команду за яку я вболіваю щоб потім її обісрати. Хай Шахтар свій клуб обсирають.
jimmi
Перевожу слова Рафаилова.
Мы готовы к сотрудничеству ПОЗЖЕ. Т.е. они будут смотреть "на поведение" ТРК Футбол. То же самое и от ДК. Насколько я помню они требовали извинений от Морозова? Ну и время! Если Футболы и Денисов прекратят клоунаду и будут давать аналитику или разные взгляды на ситуацию, через 2-3 года будет единый телепул...
Если же Денисов думает, что он дал 2-3 интервью с посылом "Давайте жить дружно" и всё забудется, он глубоко ошибается.
DIiMax2
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
flydog773
Не хочуть долбодятли зрозуміти ,що зарано ще рівнятись на європу з платними трансляціями .Поступово треба переводити аудиторію,а не трах-бах і пропав безоплатний перегляд УПЛ. .От коли у нас зарплати всередньому хоч на половину підберуться до рівня ЄС отоді і населення повністю буде готове сплатити за Трансляціі нашої УПЛ
Ossa8860
Когда геббельс перестанет быть врагом и перестанет сеять ненависть к украинским клубам, то может быть никто не будет против единого TV. Тогда, может, он сможет и домой вернуться в свой город...
Павел Савранский
Рафаилов,такое ощущение что ты себе враг
Я ,как гражданин Украины и болельщик футбола в мире ,не путать с телеканалами футбол 1/2,пытался посмотреть первый матч нашей команды в сезоне. Вот правильное слово пытался. Сначала я долго искал канал УНИАН ,,не сдавался,хоть и желание было.потом слЫшал заунылый комментарий практически на протяжении всего матча,и ещё картинка была просто жуть. подумай ты специально убиваешь свою аудиторию болельщиков????? Или у тебя откаты??? Как у всех чиновников прошлого поколения??? Скажу понятнее ....ТЫ шо поц????!!! Как говорят у нас в Одессе.