Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 липня 2019, 10:50
1824
0

МИХАЙЛЕНКО: «Команду може посилити ще один центральний захисник»

Головний тренер «Дніпра-1» - про готовність клубу до старту сезону

| Оновлено 26 липня 2019, 10:50
1824
0
МИХАЙЛЕНКО: «Команду може посилити ще один центральний захисник»
СК Дніпро-1. Дмитро Михайленко
Головний тренер СК «Дніпро-1» Дмитро Михайленко розповів про готовність команди до старту сезону в чемпіонаті України після поразки в спарингу з «Олександрією» (1:2).
 
«Ми розуміли проти якої команди ми грали. Суперник дуже хорошого рівня: команда міцна, швидка. Компоненти, в яких ми сьогодні поступалися - це швидкість ухвалення рішення, і просто швидкість руху, а також якість ведення єдиноборств. Це основна причина, через яку ми сьогодні поступилися. Але ми все це розуміємо, і просто треба швидше адаптуватися під темп УПЛ, бути готовим до всього, і до силової гри суперника, і швидкісний, ми розуміємо про що над потрібно працювати і де додавати.
 
Контрольні матчі показали, наскільки нам важко дається створювати моменти, що важко просто торкнутися м'яча в штрафному майданчику суперника, загрожувати його воротам і виходити на ударну позицію. Це було помітно і в останньому контрольному матчі проти «Ворскли», і в минулій грі. У нас є потенціал, але наскільки його ми зуміємо реалізувати, як хлопці будуть реагувати на таку силову і швидкісну гру - покаже час. Зараз нам в цьому треба додавати.
 
Необхідно працювати над поліпшенням гри в обороні. Можливо, найближчим часом все стане ясно з комплектацією і під'їде ще один центральний захисник. Дійсно, треба підсилювати оборону. У матчі з «Ворсклою» була допущена дитяча помилка. Але це наш футбол. Таким чином ви виходимо з оборони.
 
Запрошуємо всіх на «Дніпро Арену». Нам потрібна підтримка вболівальників. Думаю, і глядачі вже скучили за Прем'єр-лігою», - сказав Михайленко.
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.