Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 липня 2019, 23:04
11514
8

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Соль травмувався в вихідний в тренажерному залі»

Наставник «Динамо» розповів про стан травмованих гравців

| Оновлено 25 липня 2019, 23:04
11514
8
Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Соль травмувався в вихідний в тренажерному залі»
Динамо від Шурика. Олександр Хацкевич

Напередодні матчу за Суперкубок України в лазареті «Динамо» досить багато пацієнтів. Про стан травмованих гравців, а також про те, коли чекати їх появи на полі, розповів Олександр Хацкевич.

«Вітя Циганков вже фактично відновився від тієї м'язової травми, яку він отримав на самому початку австрійського збору під час силової роботи. З вівторка він працює в загальній групі, але у нього поки є обмеження по деяких вправах. Але сам факт того, що Циганков вже працює разом з командою на футбольному полі, - це дуже хороша новина для мене. Та й сам Вітя тренується вже із зовсім іншим настроєм.

Але до матчу за Суперкубок України Циганков готуватися не буде - він ще не готовий до цього, та й ризикувати його здоров'ям на самому початку сезону ми не станемо. Зате до стартових матчів чемпіонату Вітя, сподіваюся, буде вже готуватися. Подивимося на його стан. Футболіст може вийти на поле тільки тоді, коли він готовий на всі сто. Непідготовленого футболіста я на поле випускати не буду.

Що стосується Соля, то тут, перш за все, треба сказати про характер його пошкодження. Він його отримав на рівному місці. 10 липня у нас був вихідний день, але Фран вирішив попрацювати в тренажерному залі. І перестарався ... Прикро. Його бажанням, з яким він працює на тренуваннях, можна тільки позаздрити! Хлопець викладається на всі сто. І тут таке його ставлення до роботи зіграло з ним злий жарт.

Так чи інакше, Соль також отримав м'язову травму. Причому, навіть трохи більше серйозну, ніж схожа травма Циганкова. Але на цьому тижні Фран, швидше за все, теж повернеться до тренувань в групі. Зрозуміло, як і у випадку з Циганкова, мова про участь цього футболіста в матчі за Суперкубок України не йде. Реабілітацію футболістів після травм ми форсувати не станемо. Тим більше, коли є всі шанси, щоб і Циганков, і Соль повернулися в стрій до стартових туріх чемпіонату України і матчів з «Брюгге» в кваліфікації Ліги чемпіонів.

Нарешті, Дуелунд. А разом з ним - і Андрієвський, який теж був травмований. Обидва вони вже з середи почали тренуватися в загальній групі. Але у Дуелунда поки ще є хворобливі відчуття - досить неприємний удар він отримав в голеностоп, що обернулося для нього дуже великим набряком», - сказав Хацкевич.

Поєдинок за Суперкубок України «Шахтар» - «Динамо» відбудеться в неділю, 28 липня, в Одесі. Початок зустрічі о 21:00.

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
spaceDJ
Заточка у т.Хацкевича на фото стремная.Бухой?
spaceDJ
Накупили "хрустальных" пассажиров-теперь парьтесь.
Український Патріот
Интересно Динамо ищет тренера или на клуб забили???
Український Патріот
Почему не ввести зарплату игру и результат??? а тому, кто не выкладывается и не играет, то тем зарплату в 20 раз уменьшить! Будет стимул игрокам проявлять себя и рваться играть хорошо! У меня такое впечатление, что Соль симулирует травмы и тупо не играет и получает зарплату.
UKRAINE FAN
Ну Соль прям какой то Диаби! Травма на травме
odiniznashih
Исправили, а я уже подумал...
odiniznashih
Я не понял - у Одессе таки ввели свой календарь?
И теперь у них 25 июля воскресенье? А как же шаббат?
Ну, прямо - шо хотят, то и делают. На это у них денег есть.
А как же сепаратизЬм? или одесситам можно?