Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 24 липня 2019, 09:44
2970
0

Святослав МИХАЙЛЮК: «Прибув до збірної, щоб підготуватися до сезону»

Захисник «Детройта» - про тренувальний табір збірної України

| Оновлено 24 липня 2019, 09:44
2970
0
Святослав МИХАЙЛЮК: «Прибув до збірної, щоб підготуватися до сезону»
xSport. Святослав Михайлюк

Представник України в НБА Святослав Михайлюк зараз знаходиться в тренувальному таборі збірної України. Захисник «Детройта» зізнався, що хоче познайомитися з новим наставником збірної Айнарсом Багатскісом:

«Я приїхав, щоб познайомитися з тренером, попрацювати над собою і ще краще підготуватися до нового сезону. Сумнівів на рахунок того, їхати в збірну чи не їхати у мене не було.

Скільки буду грати в «Детройті»? В НБА ніколи нічого не обіцяють. Коли почнеться тренувальний табір, тоді і подивимося. Всім подобається те, що я роблю, але, знову-таки, ніхто не буде мені говорити, скільки я буду грати. Потрібно дочекатися «кемпу», тоді і подивимося.

Чи відпустять мене в лютому в збірну? Це буде зрозуміло вже, коли почнеться сезон. Що стосується нашої групи, то все групи у відборі майже однакові. У всіх є лідери, команди, на яких, як кажуть, ставки не робляться. Якщо у нас збереться хороший склад, то з новим тренером, я думаю, у нас все вийде.

Я тут всього три дні, тому з Багатскіс спілкувався не так вже й багато. Зате бачився з ним в Лас-Вегасі перед матчем Літньої ліги, де трохи поговорили перед грою. У збірній він мене бачить на позиції першого-другого номера, як я всюди і граю».

Олег Дідух Джерело: XSport
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.